سيما باشی زاده
مواد لازم برای 4-6 نفر
برنج باسماتی 250 گرم
كنسرو نخودفرنگی 350 گرم
ژامبون مرغ مكعبی خردكرده 200 گرم
روغن زیتون یا كره 100 گرم
پنیر گودا 150 گرم
گوجهفرنگی پوستهگرفته 3 عدد
تخممرغ پخته و حلقهای خردكرده 3 عدد
زیتون سیاه 100 گرم
روش تهیه
ابتدا برنج را مطابق دستورالعملهای گذشته، آبكش كنید. آنگاه برنج، نخودفرنگی و ژامبون را با هم مخلوط كنید. حالا قابلمهی نسوزی را چرب كنید و پلو را در آن، بریزید. رویش روغن زیتون یا كره بدهید و با فویل، بپوشانید.
اینك پلو را در فر گرم شده، با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 20 دقیقه، دم كنید. اكنون پلو را در دیس بكشید، رویش پنیر بپاشید و با حلقههای گوجهفرنگی، تخممرغ و زیتون سیاه، تزئین كنید.