Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 مهر 1404 - 20:34

2
اسفند
پلوی برزيلی

پلوی برزيلی

ابتدا برنج را مطابق دستورالعمل‌های گذشته، آبكش كنید. آن‌گاه برنج، نخودفرنگی و ژامبون را با هم مخلوط كنید. حالا قابلمه‌ی نسوزی را چرب كنید و پلو را در آن، بریزید. رویش روغن زیتون یا كره بدهید و با فویل، بپوشانید.

سيما باشی زاده

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

برنج باسماتی                                   250 گرم

كنسرو نخودفرنگی                              350 گرم

ژامبون مرغ مكعبی خردكرده                  200 گرم

روغن زیتون یا كره                               100 گرم

پنیر گودا                                           150 گرم

گوجه‌فرنگی پوسته‌گرفته                       3 عدد

تخم‌مرغ پخته و حلقه‌ای خردكرده             3 عدد

زیتون سیاه                                       100 گرم

روش تهیه

ابتدا برنج را مطابق دستورالعمل‌های گذشته، آبكش كنید. آن‌گاه برنج، نخودفرنگی و ژامبون را با هم مخلوط كنید. حالا قابلمه‌ی نسوزی را چرب كنید و پلو را در آن، بریزید. رویش روغن زیتون یا كره بدهید و با فویل، بپوشانید.

اینك پلو را در فر گرم شده، با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 20 دقیقه، دم كنید. اكنون پلو را در دیس بكشید، رویش پنیر بپاشید و با حلقه‌های گوجه‌فرنگی، تخم‌مرغ و زیتون سیاه، تزئین كنید.

 

 

برچسب ها: دستور پخت پلوی برزيلي، پلوی برزيلی، غذای برزیلی، آشپزی برزیلی، طرز تهیه غذای برزیلی تعداد بازديد: 1018 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز