اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 – 6 نفر
برنج سیاه 3 پیمانه
كره 100 گرم
فیلهی مرغ خردكرده 250 گرم
فلفل دلمهای رنگی خرد كرده 2 عدد
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
كنسرو ذرت 1 پیمانه
نمك به میزان لازم
پنیر فتا، مكعبی خردكرده 100 - 150 گرم
روش تهیه
برنج را آبكش كنید. آنگاه در تابه مناسبی، 2 قاشق سوپخوری كره بریزید و روی اجاق آب كنید. سپس فیله مرغ را در آن تفت دهید و بعد فلفل دلمهای را بیفزائید و آن را نیز تفت دهید. حال پیاز داغ، ذرت و نمك را اضافه و مخلوط كنید. اكنون در قابلمهی مناسبی، 2 قاشق سوپخوری كره بریزید و روی اجاق آب كنید و برنج و مواد فراهم كرده را لابهلای هم در قابلمه بریزید.
حالا باقیمانده كره را روی پلو بگذارید و آن را 30 دقیقه دم كنید. اینك پلو را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید، روی آن را تكههای پنیر فتا قرار دهید و میل نمائید.