Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 18:15

24
آذر
پلوی آلو اسفناج

پلوی آلو اسفناج

برنج را مطابق با دستورالعمل‌های گذشته، آبكش كنید. آن‌گاه در قابلمه‌ی مناسبی، گوشت، پیاز، فلفل و زردچوبه را بریزید و روی اجاق بپزید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 6- 8 نفر

 برنج                                      4 پیمانه

گوشت ماهیچه‌ی گوسفندی      750 گرم

پیاز خردكرده                            1 عدد

نمك، فلفل و زردچوبه               به میزان لازم

آلو                                        250 گرم

اسفناج                                 1/5 كیلوگرم

روغن یا كره                           به میزان لازم

پیازداغ                                  3 قاشق سوپخوری

زعفران حل‌كرده                     3 تا 4 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

برنج را مطابق با دستورالعمل‌های گذشته، آبكش كنید. آن‌گاه در قابلمه‌ی مناسبی، گوشت، پیاز، فلفل و زردچوبه را بریزید و روی اجاق بپزید. سپس قدری نمك به آن بیفزائید و صبر كنید تا آب‌گوشت، به یك‌دوم پیمانه برسد. آلو را بخیسانید و اسفناج را تمیز و بعد خرد كنید.

حال آن را با 2 قاشق سوپخوری روغن تفت دهید. اینك در قابلمه‌ی مناسبی، روغن بریزید و قدری برنج به آن بیفزائید. سپس نیمی از اسفناج، آلو، گوشت و پیازداغ را بیفزائید و بعد دوباره قدری برنج بریزید. حالا باقیمانده‌ی مواد را اضافه كنید و رویش را با باقیمانده‌ی برنج بپوشانید.

اكنون قابلمه را روی اجاق بگذارید و  به مدت 30 تا 45 دقیقه برنج را دم كنید. اینك قدری كره و زعفران روی پلو بدهید و برای پذیرائی در دیس مناسبی، بكشید. حال رویش را با پلوی زعفرانی تزئین كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، مواد لازم پلوی آلو اسفناج، روش تهیه پلوی آلو اسفناج، پلوی آلو اسفناج، پلو با آلو، پلو با اسفناج، تهیه پلوی آلو اسفناج تعداد بازديد: 1792 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز