اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6- 8 نفر
برنج 4 پیمانه
گوشت ماهیچهی گوسفندی 750 گرم
پیاز خردكرده 1 عدد
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آلو 250 گرم
اسفناج 1/5 كیلوگرم
روغن یا كره به میزان لازم
پیازداغ 3 قاشق سوپخوری
زعفران حلكرده 3 تا 4 قاشق سوپخوری
روش تهیه
برنج را مطابق با دستورالعملهای گذشته، آبكش كنید. آنگاه در قابلمهی مناسبی، گوشت، پیاز، فلفل و زردچوبه را بریزید و روی اجاق بپزید. سپس قدری نمك به آن بیفزائید و صبر كنید تا آبگوشت، به یكدوم پیمانه برسد. آلو را بخیسانید و اسفناج را تمیز و بعد خرد كنید.
حال آن را با 2 قاشق سوپخوری روغن تفت دهید. اینك در قابلمهی مناسبی، روغن بریزید و قدری برنج به آن بیفزائید. سپس نیمی از اسفناج، آلو، گوشت و پیازداغ را بیفزائید و بعد دوباره قدری برنج بریزید. حالا باقیماندهی مواد را اضافه كنید و رویش را با باقیماندهی برنج بپوشانید.
اكنون قابلمه را روی اجاق بگذارید و به مدت 30 تا 45 دقیقه برنج را دم كنید. اینك قدری كره و زعفران روی پلو بدهید و برای پذیرائی در دیس مناسبی، بكشید. حال رویش را با پلوی زعفرانی تزئین كنید.