اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6-8 نفر
برنج 4 پیمانه
روغن یا كره 150 گرم
پیاز داغ 3 قاشق سوپخوری
گوشت مغز ران خردكرده 350 گرم
نمك و زردچوبه به میزان لازم
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
ادویهی پلوئی 1 قاشق سوپخوری
دارچین یكدوم قاشق چایخوری
لوبیا سبز خردكرده 500 گرم
زعفران حل كرده به میزان لازم
روش تهیه
ابتدا برنج را مطابق با دستورالعملهای گذشته، آبكش كنید. آنگاه در قابلمهی مناسبی قدری روغن بریزید، پیاز داغ و گوشت را بیفزائید و 3 دقیقه تفت دهید. حالا نمك، زردچوبه و رب گوجهفرنگی را همراه با ادویهی پلوئی و دارچین، بیفزائید و یك دقیقهی دیگر تفت دهید.
سپس لوبیا را اضافه كنید و 5 دقیقهی دیگر، مواد را تفت دهید. اكنون به میزان كافی آب در قابلمه بریزید و صبر كنید گوشت بپزد و آبش كشیده شود. حال در قابلمهی دیگری، قدری روغن یا كره بریزید و برنج و مایهی لوبیا پلو را لابهلای هم، در قابلمه بریزید.
سپس قابلمه را روی اجاق بگذارید و لوبیاپلو را به مدت 30تا 45 دقیقه دم كنید. اینك كره و زعفران را روی آن بدهید.
یادآوری: ادویهی پلوئی مخلوط زیره، دارچین، تخم گشنیز، گل محمدی، میخك، جوز هندی و فلفل میباشد.