آلبالو پلو
مواد لازم براي 6-8 نفر
برنج.....................................................4 پيمانه
آلبالوي هسته گرفته...............................1 كيلوگرم
شكر ..................................................700 گرم
كره يا روغن..........................................به ميزان لازم
گوشت چرخكرده..................................300 گرم
پياز رنده كرده ........................................1 عدد
نمك، فلفل و زردچوبه..............................به ميزان لازم
خلال پسته..........................................50 گرم
زعفران حل كرده ..................................به ميزان لازم
روش تهيه
برنج را مطابق با دستورالعملهاي گذشته، آبكش كنيد. آنگاه در قابلمهي مناسبي، آلبالو و شكر را روي اجاق، بگذاريد تا بجوشد. سپس آب آن را جدا كنيد و 100 گرم كره به آلبالو بيفزائيد و اجاق را خاموش كنيد. حالا در قابلمهي مناسبي، قدري روغن بريزيد، برنج و آلبالو را لايهلايه به آن بيفزائيد و روي حرارت بگذاريد. اكنون آب باقيمانده از آلبالو و قدري روغن روي برنج بدهيد و آنرا به مدت تقريبي 30 دقيقه دم كند. اينك گوشت چرخكرده، پياز، نمك، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كنيد و در تابهي مناسبي، روغن بريزيد. حال از مايهي گوشت، كوفته ريزه درست كنيد و در روغن تفت دهيد. آنگاه آلبالو پلو را با كوفته ريزه مخلوط كنيد و براي پذيرائي، در ديس بكشيد و رويش را با خلال پسته و پلوي زعفراني تزئين كنيد.