اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6- 8 نفر
برنج 4 پیمانه
روغن مایع به میزان لازم
هویج خلالی خردكرده 500 گرم
زعفران حلكرده به میزان لازم
خلال پرتقال شیرینكرده 1 پیمانه
خلال بادام یكدوم پیمانه
خلال پسته یكدوم پیمانه
فیلهی مرغ 10 عدد
نمك به میزان لازم
روش تهیه
برنج را مطابق با دستورالعملهای گذشته، آبكش كنید. آنگاه در قابلمهی مناسبی 3 قاشق سوپخوری روغن بریزید. سپس برنج را بیفزائید، از اطراف آن را به وسط بریزید و به شكل مخروط جمع كنید. حال آن را روی اجاق بگذارید و دم كنید و در اواخر پخت قدری روغن روی برنج بدهید.
اكنون در تابهی مناسبی، روغن بریزید، هویج را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید. آنگاه 2 قاشق سوپخوری زعفران و 1 پیمانه آب به آن بیفزائید و صبر كنید تا هویج قدری نرم شود. حالا خلال پرتقال، بادام و پسته را همراه با زعفران به آن بیفزائید و مخلوط سازید. اینك فیلههای مرغ را با نمك و زعفران مزهدار كنید و در روغن تفت دهید.
سپس برنج را با سهچهارم از مواد فراهمكرده، مخلوط كنید و در دیس مناسبی بكشید و رویش را با فیلههای مرغ و باقیماندهی مایهی شیرین پلو تزئین كنید.