خوراك سبزیجات داغ (HOT POT )
مواد لازم برای 4 نفر :
سیبزمینی بزرگ ...................................۱ عدد
روغن زیتون............................................۲ قاشق غذاخوری
پیاز قرمز ..............................................۱ عدد
ترهفرنگی ..........................................۱ عدد
سیر ..................................................۲ حبه
هویج ................................................۱ عدد
گلکلم سبز ..................................۱٠٠ گرم
گلکلم سفید ..............................۱٠٠ گرم
شلغم کوچك....................................۲ عدد
آب سیب ....................................۱۵٠ میلیلیتر
سیب خرد شده ............................۱ عدد
پنیر چدار........................................۵٠ گرم
فلفل و نمك ....................................به میزان لازم
سیبزمینی را پوست کنده به صورت چیپس خرد کنید. چند دقیقهای در آب جوش بپزید تا نرم شود و بعد آبکشی و خشك کنید. روغن را گرم کرده، پیاز، سیر و ترهفرنگی خرد شده را چند دقیقهای تفت دهید. بقیهی سبزیجات خرد شده را به آب سیب اضافه کنید، کمی که نرم شدند، سیب خرد شده، نمك و فلفل را بیفزائید. ظرفی انتخاب کنید، سطح آن را چرب کرده و تمام سبزیجات را پهن کنید. روی آن از ورقههای سیبزمینی بچینید، پنیر چدار را روی آن ریخته و در فر بگذارید; صبر کنید تا به مدت ۲٠ دقیقه در حرارت ۱۸٠ درجه سانتیگراد بماند تا طلایی شود و سپس سرو کنید.