Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 20:15

29
فروردین
خوراك سبزیجات داغ (HOT POT )

خوراك سبزیجات داغ (HOT POT )

طرز تهیه خوراك سبزیجات داغ (HOT POT )

خوراك سبزیجات داغ (HOT POT )

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

سیب‌زمینی بزرگ  ...................................۱ عدد

روغن زیتون............................................۲ قاشق غذاخوری

پیاز قرمز ..............................................۱ عدد

تره‌فرنگی   ..........................................۱ عدد

سیر ..................................................۲ حبه

هویج ................................................۱ عدد

گل‌کلم سبز  ..................................۱٠٠ گرم

گل‌کلم سفید   ..............................۱٠٠ گرم

شلغم کوچك....................................۲ عدد

آب سیب ....................................۱۵٠ میلی‌لیتر

سیب خرد شده  ............................۱ عدد

پنیر چدار........................................۵٠ گرم

فلفل و نمك ....................................به میزان لازم

 

سیب‌زمینی را پوست کنده به صورت چیپس خرد کنید. چند دقیقه‌ای در آ‌ب جوش بپزید تا نرم شود و بعد آ‌بکشی و خشك کنید. روغن را گرم کرده، پیاز، سیر و تره‌فرنگی خرد شده را چند دقیقه‌ای تفت دهید. بقیه‌ی سبزیجات خرد شده را به آ‌ب سیب اضافه کنید، کمی که نرم شدند، سیب خرد شده، نمك و فلفل را بیفزائید. ظرفی انتخاب کنید، سطح آ‌ن را چرب کرده و تمام سبزیجات را پهن کنید. روی آ‌ن از ورقه‌های سیب‌زمینی بچینید، پنیر چدار را روی آ‌ن ریخته و در فر بگذارید; صبر کنید تا به مدت ۲٠ دقیقه در حرارت ۱۸٠ درجه سانتیگراد بماند تا طلایی شود و سپس سرو کنید.

 

 

 

برچسب ها: هویج، فلفل، آب سیب، سیب‌زمینی، خوراك سبزیجات داغ، گل‌کلم سبز تعداد بازديد: 609 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز