دیپ فلفل با سیبزمینی معطر
مواد لازم برای 2 نفر :
سیبزمینی..........................................................۲۵٠ گرم
روغن مخصوص سرخ کردن.......................................۲ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده......................................................۲ حبه
پودر گشنیز..........................................................۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز شیرین (پاپریکا)......................................۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه دیپ:
روغن زیتون........................................................۱ قاشق چایخوری
پیاز خرد شده.....................................................۱ عدد کوچك
سیر خرد شده...................................................۱ حبه
گوجهفرنگی خرد شده........................................۲٠٠ گرم
فلفل قرمز تازه خرد شده...................................۱ عدد
سرکه...........................................................۱ قاشق غذاخوری
گشنیز تازه خرد شده......................................۱ قاشق غذاخوری
سیبزمینیها را دو نیم کنید و هر نیمه را به ۸ قسمت مثلثی شکل برش دهید و با حرارت ملایم بپزید تا سیبزمینیها کمی نرم شوند. بعد آنها را آبکش کنید. روغن، سیر، گشنیز و پاپریکا را مخلوط کنید و سیبزمینیها را اضافه نمایید و مخلوط کنید تا روی سیبزمینیها کاملا با ادویهها پوشانده شود. سپس سیبزمینیها را کمی سرخ کنید تا تغییر رنگ داده و کاملاً پخته شوند.
روش تهیه دیپ فلفل:
پیاز و سیر را به مدت ۵ تا۱٠ دقیقه تفت دهید و گوجهفرنگیها را اضافه کنید. در آخرین مرحله فلفل و سرکه را بیفزایید و مواد را به مدت ۱٠ دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود. سپس سیبزمینیهای معطر و گشنیز را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط نمایید. دیپ را میتوان با گشنیز تازه تزیین کرد.