رول سیبزمینی
مواد لازم برای 12 عدد:
روغن مایع .................................................................2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ .................................................................1 عدد درسته و یك عدد زرده
دوغ ........................................................................ 200 میلیلیتر
بیكینگ پودر ............................................................ 1 قاشق چایخوری
نمك ........................................................................به میزان لازم
آرد ........................................................................ 400 گرم
سیبزمینی پخته درشت ........................................... 2 عدد
تخم مرغ پخته سفت................................................ 2 عدد
پنیر موزارلای رنده كرده............................................ 800 گرم
كنجد تفتداده ...................................................... 2 قاشق سوپخوری
روغن، تخم مرغ، زرده تخم مرغ، دوغ، بیكینگ پودر و نمك را با هم مخلوط كنید. آنگاه كمكم آرد را بیفزایید، در حدی كه خمیر نرم و لطیفی به دست آید. بعد آن را نیم ساعت استراحت دهید. سپس سیبزمینی را در یخچال بگذارید تا كاملاً سرد شود. اینك برشهای بلند و منظمی از سیبزمینیها فراهم سازید. اكنون تخم مرغ را رنده كنید. خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید. اینك مربعهای 12 سانتیمتری از خمیر ببرید. در هر خمیر برشی از سیبزمینی قرار دهید و روی آن، قدری تخم مرغ رندهكرده، پنیر و قدری كنجد بپاشید. حالا از دو طرف خمیر، به اندازه نیم سانتیمتر روی مواد قرار دهید. بعد آن را لول نمایید، در روغن داغ سرخ كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه، روغن اضافیاش را بگیرید و میل نمایید.