پاستا فوسیلی با راتاتویی
مــواد لازم:
پیاز 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
سیر 2 حبه
بادمجان 2 عدد
كدو 2 عدد
فلفل دلمهای 1 عدد
گوجهفرنگی 4 عدد
نمك و فلفل مقداری
پودر اورگانو یا آویشن یك دوم قاشق چایخوری
پاستا فوسیلی یك دوم بسته
پیاز را به صورت كبریتی یا برش ژولین خرد كنید و با روغن زیتون تفت دهید. سپس سیر را رنده یا له نمایید و در روغن تفت دهید. بادمجانها را نیز با پوست به صورت كبریتی درشت خرد كنید و تفت دهید. پس از آن كدو را به صورت حلقهای خرد نمایید و با بادمجان تفت دهید تا نرم شود. حالا فلفل دلمهای را نیز خرد كنید و تفت دهید. اكنون گوجهفرنگیها را خرد نمایید و با مواد قبل تفت دهید. در پایان، نمك را بیفزایید و مقداری پودر اورگانو و فلفل سیاه بپاشید. 10 دقیقه بعد، سس را روی پاستا فوسیلی آبكش شده بریزید و میل كنید.