Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 16:15

20
دی
پاستا فوسیلی با راتاتویی

پاستا فوسیلی با راتاتویی

طرز تهیه پاستا فوسیلی با راتاتویی

 پاستا فوسیلی  با راتاتویی

 

 

مــواد لازم:

 

پیاز     1 عدد

روغن زیتون     2 قاشق سوپخوری

سیر     2 حبه

بادمجان     2 عدد

كدو     2 عدد

فلفل دلمه‌ای     1 عدد

گوجه‌فرنگی     4 عدد

نمك و فلفل     مقداری

پودر اورگانو یا آویشن     یك دوم قاشق چایخوری

پاستا فوسیلی     یك دوم بسته

 

پیاز را به صورت كبریتی یا برش ژولین خرد كنید و با روغن زیتون تفت دهید. سپس سیر را رنده یا له نمایید و در روغن تفت دهید. بادمجان‌ها را نیز با پوست به صورت كبریتی درشت خرد كنید و تفت دهید. پس از آن كدو را به صورت حلقه‌‌ای خرد نمایید و با بادمجان تفت دهید تا نرم شود. حالا فلفل دلمه‌ای را نیز خرد كنید و تفت دهید. اكنون گوجه‌‌فرنگی‌ها را خرد نمایید و با مواد قبل تفت دهید. در پایان، نمك را بیفزایید و مقداری پودر اورگانو و فلفل سیاه بپاشید. 10 دقیقه بعد، سس را روی پاستا فوسیلی آبكش شده بریزید و میل كنید.

برچسب ها: آویشن، پاستا فوسیلی تعداد بازديد: 560 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز