Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 21:28

6
دی
خورش كدو حلوایی

خورش كدو حلوایی

طرز تهیه خورش كدو حلوایی

 خورش كدو حلوایی

 

 

 

 مــواد لازم:

 

پیاز    ۱ عدد

روغن    به میزان لا‌زم

گوشت گوسفند    ۵۰۰ گرم

لپه    ۱۰۰ گرم

زردچوبه    ۳ قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی    ۱ قاشق سوپخوری

نمک    به میزان لا‌زم

آبلیمو    ۲ قاشق سوپخوری

زعفران حل شده    ۱ قاشق سوپخوری

آلو    ۱۵۰ گرم

كدو حلوایی    ۵/۱ كیلو گرم

 

 

پیاز را خرد كرده و با كمی روغن تفت دهید. گوشت‌ها را قیمه‌ای خرد كرده و به پیاز اضافه كنید و تفت دهید. لپه را بشویید و به گوشت اضافه كنید. زردچوبه و رب گوجه فرنگی را هم بیفزایید و كمی تفت دهید. در این مرحله ۳-۲ لیوان آب اضافه كرده و بگذارید با حرارت ملا‌یم بپزد. نمک، آبلیمو، زعفران و آلو را اضافه كنید. پوست كدو حلوایی را بگیرید و به قطعات مربع شكل ۵ سانتیمتری برش داده و با كمی روغن تفت دهید و روی خورش قرار دهید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه با آب خورش بپزد و جا بیفتد. توجه داشته باشید كه كدوها له نشوند.می‌توانید كدوها را با قالب  دلخواه قالب بزنید.

برچسب ها: زعفران، زردچوبه، كدو حلوایی، خورش كدو حلوایی تعداد بازديد: 667 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز