خورش كدو حلوایی
مــواد لازم:
پیاز ۱ عدد
روغن به میزان لازم
گوشت گوسفند ۵۰۰ گرم
لپه ۱۰۰ گرم
زردچوبه ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
آبلیمو ۲ قاشق سوپخوری
زعفران حل شده ۱ قاشق سوپخوری
آلو ۱۵۰ گرم
كدو حلوایی ۵/۱ كیلو گرم
پیاز را خرد كرده و با كمی روغن تفت دهید. گوشتها را قیمهای خرد كرده و به پیاز اضافه كنید و تفت دهید. لپه را بشویید و به گوشت اضافه كنید. زردچوبه و رب گوجه فرنگی را هم بیفزایید و كمی تفت دهید. در این مرحله ۳-۲ لیوان آب اضافه كرده و بگذارید با حرارت ملایم بپزد. نمک، آبلیمو، زعفران و آلو را اضافه كنید. پوست كدو حلوایی را بگیرید و به قطعات مربع شكل ۵ سانتیمتری برش داده و با كمی روغن تفت دهید و روی خورش قرار دهید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه با آب خورش بپزد و جا بیفتد. توجه داشته باشید كه كدوها له نشوند.میتوانید كدوها را با قالب دلخواه قالب بزنید.