باقلا قاتق یا خورش باقلا
مــواد لازم:
باقلای مخصوص تازه ( پاچ باقلا) 1 كيلوگرم
كره يا روغن 100 گرم
سير خرد شده 4-3 حبه
نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
شويد خشك 3 قاشق سوپخوري
تخم مرغ 3-2 عدد
باقلا را از پوست اول و پوست دوم جدا كنيد و بشویید. سپس در قابلمه یا گمج (ظرف سفالی مخصوص) بريزيد و با کره و سیر، کمی تفت دهيد. زردچوبه و شوید را نیز اضافه نماييد و خوب تفت دهید. پس از این مرحله حدود 4-3 لیوان آب بيفزاييد و اجازه دهید باقلا روی حرارت ملایم پخته شود. هنگامی که باقلا نیمپز شد، تخممرغ را به صورت درسته داخل خورش بشكنيد و اجازه دهید تخممرغ پخته شود. سپس در ظرف سرو بريزيد و همراه کته، ماهی شور و چاشنیهای خوشمزه محلی میل نمایید.