Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 - 08:20

6
دی
باقلا قاتق یا خورش باقلا

باقلا قاتق یا خورش باقلا

طرز تهیه باقلا قاتق یا خورش باقلا

 باقلا قاتق یا خورش باقلا

 

 

 

 مــواد لازم:

 

باقلای مخصوص تازه ( پاچ باقلا)     1 كيلوگرم

كره يا روغن     100 گرم

سير خرد شده     4-3 حبه

نمك، فلفل و زردچوبه     به مقدار لازم

شويد خشك     3 قاشق سوپخوري

تخم مرغ     3-2 عدد

 

 

 

باقلا را از پوست اول و پوست دوم جدا كنيد و بشویید. سپس در قابلمه یا گمج (ظرف سفالی مخصوص) بريزيد و با کره و سیر، کمی تفت دهيد. زردچوبه و شوید را نیز اضافه نماييد و خوب تفت دهید. پس از این مرحله حدود 4-3 لیوان آب بيفزاييد و اجازه دهید باقلا روی حرارت ملایم پخته شود. هنگامی که باقلا نیم‌پز شد، تخم‌مرغ را به صورت درسته داخل خورش بشكنيد و اجازه دهید تخم‌مرغ پخته شود. سپس در ظرف سرو بريزيد و همراه کته، ماهی شور و چاشنی‌های خوشمزه محلی میل نمایید.

 

برچسب ها: باقلا قاتق، خورش باقلا تعداد بازديد: 513 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز