Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 09:03

13
آذر
ساندویچ سرد ماهی تُن

ساندویچ سرد ماهی تُن

طرز تهیه ساندویچ سرد ماهی تُن

 ساندویچ سرد ماهی تُن

 

  

مواد لازم برای تهیه یك ساندویچ:

ماهی تن     یك قوطی (تقریباً 180 گرم)

خیارشور ریز خردكرده     3 قاشق سوپخوری

پیاز ریز خردكرده     2 قاشق سوپخوری

جعفری ریز خردكرده     2 قاشق سوپخوری

سس مایونز     3 قاشق سوپخوری

نان باگت     یك عدد

مخلفات     به انتخاب و میزان دلخواه

 

 

ابتدا قوطی حاوی ماهی تُن را قبل از باز كردن، به مدت 15 دقیقه در داخل آب در حال جوش قرار دهید (تا از پدید آمدن سم بوتولیسم در ماهی تُن جلوگیری شود. زیرا وجود این سم در ماهی تُن، سبب مسمومیت می‌شود). ماهی تُن را از آب جوش بیرون آورید و بگذارید تا سرد شود. سپس در قوطی را باز كنید و روغن آن را به كمك صافی جدا كنید، خیارشور، پیاز و جعفری را به آن بیفزائید. در پایان، سس مایونز را اضافه و مخلوط كنید. این مخلوط را، به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید. بعد آن را با نان‌های ساندویچ یا به صورت كاناپس، همراه مخلفات مورد علاقه‌ی خود میل نمائید.

یادآوری: این ساندویچ، جزو ساندویچ‌های سرد می‌باشد.

برچسب ها: سس مایونز، ماهی تن، ساندویچ سرد ماهی تُن، خیارشور تعداد بازديد: 718 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز