ساندویچ سرد ماهی تُن
مواد لازم برای تهیه یك ساندویچ:
ماهی تن یك قوطی (تقریباً 180 گرم)
خیارشور ریز خردكرده 3 قاشق سوپخوری
پیاز ریز خردكرده 2 قاشق سوپخوری
جعفری ریز خردكرده 2 قاشق سوپخوری
سس مایونز 3 قاشق سوپخوری
نان باگت یك عدد
مخلفات به انتخاب و میزان دلخواه
ابتدا قوطی حاوی ماهی تُن را قبل از باز كردن، به مدت 15 دقیقه در داخل آب در حال جوش قرار دهید (تا از پدید آمدن سم بوتولیسم در ماهی تُن جلوگیری شود. زیرا وجود این سم در ماهی تُن، سبب مسمومیت میشود). ماهی تُن را از آب جوش بیرون آورید و بگذارید تا سرد شود. سپس در قوطی را باز كنید و روغن آن را به كمك صافی جدا كنید، خیارشور، پیاز و جعفری را به آن بیفزائید. در پایان، سس مایونز را اضافه و مخلوط كنید. این مخلوط را، به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید. بعد آن را با نانهای ساندویچ یا به صورت كاناپس، همراه مخلفات مورد علاقهی خود میل نمائید.
یادآوری: این ساندویچ، جزو ساندویچهای سرد میباشد.