سالاد كدو با زیتون سیاه
مواد لازم برای 4 نفر:
كدوی سبز ریز 1 كیلوگرم
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
زیتون سیاه یك قوطی كوچك
مواد لازم برای تهیهی سس:
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
سركهی بالزامیك 1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
ابتدا كدوها را تمیز كنید و به صورت راه راه پوست بگیرید. سپس حلقه حلقه كنید و سرخ نمائید تا كمی طلائی رنگ شود. حالا كدوهای سرخكرده را در بشقاب زیبائی بچینید و روی آن نمك و فلفل بپاشید. آنگاه زیتونها را روی كدو بچینید و آن را به مدت یك ساعت در یخچال بگذارید تا خنك شود و هنگام مصرف سالاد، از این سس استفاده كنید.
روش تهیهی سس:
روغن زیتون، سركه، نمك و فلفل را در كاسه كوچكی بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.