Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 شهریور 1403 - 12:30

13
آذر
سالاد كدو با زيتون سياه

سالاد كدو  با زيتون سياه

طرز تهیه سالاد كدو با زيتون سياه

 سالاد كدو  با زیتون سیاه

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

كدوی سبز ریز     1 كیلوگرم

روغن زیتون     2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل     به میزان لازم

زیتون سیاه     یك قوطی كوچك

مواد لازم برای تهیه‌ی سس:

روغن زیتون     3 قاشق سوپخوری

سركه‌ی بالزامیك     1 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل     به میزان لازم

 

 

ابتدا كدوها را تمیز كنید و به صورت راه راه پوست بگیرید. سپس حلقه حلقه كنید و سرخ نمائید تا كمی طلائی رنگ شود. حالا كدوهای سرخكرده را در بشقاب زیبائی بچینید و روی آن نمك و فلفل بپاشید. آن‌گاه زیتون‌ها را روی كدو بچینید و آن را به مدت یك ساعت در یخچال بگذارید تا خنك شود و هنگام مصرف سالاد، از این سس استفاده كنید.

روش تهیه‌ی سس:

روغن زیتون، سركه، نمك و فلفل را در كاسه كوچكی بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

برچسب ها: سالاد كدو با زيتون سياه، روش تهیه‌ی سس تعداد بازديد: 542 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز