Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 21 اردیبهشت 1403 - 01:27

12
آذر
خوراك مرغ و پاستا

خوراك مرغ و پاستا

طرز تهیه خوراك مرغ و پاستا

 خوراك مرغ و پاستا

 

  

مواد لازم برای 2 نفر:

  فیله‌ی مرغ     250 گرم (3 قطعه)

نمك و فلفل     به میزان لازم

پودر سیر     1 قاشق چایخوری

كره     25 گرم

پیازچه     6 ساقه

كدو سبز خرد كرده     150 گرم

پاستا‌ی شكل‌دار     300 گرم

خامه     100 گرم

پنیر پارمسان رنده كرده     150 گرم

 

 

فیله‌ی مرغ را به شكل نوارهای باریكی ببرید و با نمك، فلفل و پودر سیر، قدری در كره تفت دهید. پیازچه‌ها را خرد كنید و  همراه با كدو به فیله اضافه كنید و هم بزنید تا كدو و پیاز بپزد و نرم و سبك شود. پاستا را با كمی نمك و آب جوش به مدت 15 دقیقه بجوشانید و بعد داخل آبكش بریزید تا آب آن گرفته شود. سپس خامه را به پاستا بیفزائید و در ظرف مورد نظر بكشید. فیله‌های مخلوط با كدو و پیازچه را نیز اضافه كنید. حالا روی آن را با پنیر تزئین كنید و میل نمائید.

 

برچسب ها: پودر سیر، خوراك مرغ و پاستا، فیله‌ی مرغ تعداد بازديد: 587 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز