دلمهی قارچ با سیبزمینی
مواد لازم برای 4-6 نفر:
قارچ درشت 8 عدد
سیبزمینی پخته و رندهكرده 225 گرم
خامه 2 قاشق سوپخوری
ساقهی پیازچهی خردكرده 2 قاشق سوپخوری
كرهی نرم شده 25 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
پنیر موزارلا 50 گرم
قرص سبزی حلكرده در آب 150 میلیلیتر
پیازچه برای تزئین به میزان لازم
ابتدا پایههای قارچ را جدا كنید. بعد داخل قارچها را كمی خالی نمائید و كنار بگذارید. آنگاه در كاسهی مناسبی، سیبزمینی، پایههای قارچ رنده كرده، خامه، ساقهی پیازچه، كره، نمك و فلفل را مخلوط كنید. حالا داخل قارچها را با مواد آماده پر نمائید و روی آن كمی پنیر بریزید. اكنون قارچها را درون ظرف نسوزی بچینید و آب سبزی را به آن بیفزائید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 200 درجهی سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید. اكنون دلمهها را درون ظرف مناسبی بچینید و با پیازچه تزئین كنید.