Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 25 اسفند 1403 - 11:17

12
آذر
دلمه‌ی قارچ با سیب‌زمینی

دلمه‌ی قارچ با سیب‌زمینی

طرز تهیه دلمه‌ی قارچ با سیب‌زمینی

دلمه‌ی قارچ با سیب‌زمینی

 

مواد لازم برای 4-6 نفر:

  

قارچ درشت     8 عدد

سیب‌زمینی پخته و رنده‌كرده     225 گرم

خامه     2 قاشق سوپخوری

ساقه‌ی پیازچه‌ی خردكرده     2 قاشق سوپخوری

كره‌ی نرم شده     25 گرم

نمك و فلفل     به میزان لازم

پنیر موزارلا     50 گرم

قرص سبزی حل‌كرده در آب     150 میلی‌لیتر

پیازچه برای تزئین     به میزان لازم

 

 

ابتدا پایه‌های قارچ را جدا كنید. بعد داخل قارچ‌ها را كمی خالی نمائید و كنار بگذارید. آن‌گاه در كاسه‌ی مناسبی، سیب‌زمینی، پایه‌های قارچ رنده كرده، خامه، ساقه‌ی پیازچه، كره، نمك و فلفل را مخلوط كنید. حالا داخل قارچ‌ها را با مواد آماده پر نمائید‌ و روی آن كمی پنیر بریزید. اكنون قارچ‌ها را درون ظرف نسوزی بچینید و آب سبزی را به آن بیفزائید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید. اكنون دلمه‌ها را درون ظرف مناسبی بچینید و با پیازچه تزئین كنید.

برچسب ها: دلمه‌ی قارچ با سیب‌زمینی تعداد بازديد: 541 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز