Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 شهریور 1403 - 14:18

12
آذر
كوفته‌ي حسن پاشا (ويژه‌ي تركيه)

كوفته‌ي  حسن پاشا (ويژه‌ي تركيه)

طرز تهیه كوفته‌ي حسن پاشا (ويژه‌ي تركيه)

كوفته‌ي  حسن پاشا (ويژه‌ي تركيه)

 

مواد لازم براي 4-6 نفر:

پياز     1 عدد

سير     2 حبه

گوشت چرخكرده     300 گرم

جعفري خردكرده     2 قاشق سوپخوري

پودر زيره     يك دوم قاشق چايخوري

خرده نان     1 پيمانه

آويشن     يك دوم قاشق چايخوري

تخم‌مرغ     1 عدد

نمك، فلفل     به ميزان لازم

مواد لازم براي تهيه‌ي سس:

آرد     1 قاشق چايخوري

روغن مايع     1 قاشق سوپخوري

رب گوجه‌فرنگي     2 قاشق سوپخوري

نمك     به ميزان لازم

آب     1 پيمانه (250 ميلي‌ليتر)

سركه     2 قاشق سوپخوري

شكر     1 قاشق سوپخوري

مواد لازم براي تهيه‌ي پوره‌ي سيب‌زميني:

سيب‌زميني درشت     2 عدد

شيرگرم     يك‌‌دوم پيمانه (125 ميلي‌ليتر)

روغن مايع     يك‌چهارم پيمانه (60 ميلي‌ليتر)

نمك     به ميزان لازم

 

 

ابتدا پياز و سير را رنده كنيد. بعد گوشت چرخكرده را با پياز، سير، جعفري، زيره، خرده‌ي نان، آويشن، تخم‌مرغ، نمك و فلفل مخلوط سازيد و خوب ورز دهيد. سپس هر بار به اندازه‌‌ي يك تخم‌مرغ از مايه برداريد و به شكل بيضي درآوريد. آن‌گاه در سيني فر چربكرده بچينيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 200 درجه‌ي سانتيگراد، به مدت 20 دقيقه بپزيد. حالا روي كوفته‌ها را با پوره‌‌ي سيب‌زميني تزئين نمائيد. اكنون سس را آماده كنيد، در ظرف نسوزي بريزيد، كوفته‌ها را روي آن بچينيد و به مدت 10 دقيقه در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد قرار دهيد تا پوره‌ي سيب‌زميني طلائي رنگ شود.

روش تهيه‌ي سس:

آرد و روغن را روي حرارت قرار دهيد و پيوسته هم بزنيد تا طلائي رنگ شود. بعد رب گوجه‌فرنگي و نمك را بيفزائيد و كمي تفت دهيد. سپس آب را اضافه كنيد و هم بزنيد تا سس صاف و يكدست شود. حالا سركه و شكر را نيز بيفزائيد. هنگامي كه سس غليظ شد، آماده‌ي مصرف است. 

روش تهيه‌ي پوره‌ي سيب‌زميني:

سيب‌زميني‌ها را آبپز كنيد و پوستشان را بگيريد. سپس آن را رنده كنيد و با شير، روغن يا كره و نمك مخلوط كنيد. بعد روي حرارت قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا مايه، غليظ شود. اكنون پوره‌ي سيب‌زميني، آماده‌ي مصرف است.

 

تعداد بازديد: 503 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز