سالاد پاستا با كدو و هويج
مواد لازم براي 2-4 نفر:
پاستا 125 گرم
نمك 1 قاشق چايخوري
كدو سبز 3 عدد
هويج 2 عدد
كنسرو نخودفرنگي 4 قاشق سوپخوري
كنسرو ذرت 3 قاشق سوپخوري
قارچ خرد كرده 5 عدد
گوجهفرنگي كوچك 6 عدد
مواد لازم براي تهيهي سس:
نمك و فلفل يكدوم قاشق چايخوري
پودر خردل يك دوم قاشق چايخوري
روغن زيتون 2 قاشق سوپخوري
آبليمو 1 قاشق سوپخوري
در قابلمهي مناسبي، مقداري آب بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا بجوشد. آنگاه پاستا و نمك را در آب جوش بريزيد و صبر كنيد تا بپزد و نرم شود. سپس پاستا را در صافي بريزيد و رويش آب ولرم بدهيد تا نشاستهي آن گرفته شود. بعد پاستا را كنار بگذاريد. حالا كدوها را حلقه حلقه كنيد و پوست هويج را بگيريد و آن را نيز حلقه حلقه نمائيد و بپزيد. اكنون پاستا، هويج و كدو را در ظرف مناسبي بريزيد و با نخود فرنگي، ذرت، قارچ و گوجهفرنگي مخلوط سازيد و سس را روي آن بريزيد. اينك سالاد آمادهي مصرف است.
روش تهيهي سس:
تمام مواد سس را با هم مخلوط كنيد تا سس، صاف و يكدست شود.