خوراك دال عدس و پیازچه
مواد لازم برای 4-6 نفر:
پیازچه 8 ساقه
كدوسبز 2 عدد
سیبزمینی 2 عدد
گلكلم سفید 200 گرم
روغن زیتون به میزان لازم
كره 30 گرم
آب گوجهفرنگی 1 لیتر
دال عدس 1 پیمانه
قارچ خردكرده 150 گرم
نمك به میزان لازم
ریحان خردكرده 2 قاشق سوپخوری
پیازچه را خرد نمائید. كدو را حلقه كنید و پوست سیبزمینی را بگیرید و به شكل مكعبهای درشت خرد كنید. گلكلم را نیز تكهتكه نمائید. آنگاه تابهی بزرگی روی اجاق بگذارید، روغن زیتون و كره را در آن بریزید و همهی سبزیهای خردكرده را بیفزائید. سپس آب گوجهفرنگی را روی مواد بریزید و خوب با یكدیگر مخلوط سازید و كمی بپزید. اكنون دال عدس را- كه از قبل به مدت ده دقیقه در آب خیساندهاید- همراه با قارچ در تابه بریزید. حالا نمك و ریحان را بیفزائید و صبر كنید تا خوراك جا بیفتد. آنگاه خوراك را در ظرف مناسبی بكشید.