Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 21 اردیبهشت 1403 - 22:17

10
آذر
خوراك دال عدس و پيازچه

خوراك دال عدس و پيازچه

طرز تهیه خوراك دال عدس و پيازچه

خوراك دال عدس و پیازچه

 

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر:

پیازچه                   8 ساقه

كدوسبز                  2 عدد

سیب‌زمینی              2 عدد

گل‌كلم سفید             200 گرم

روغن زیتون           به میزان لازم

كره                      30 گرم

آب گوجه‌فرنگی         1 لیتر

دال عدس               1 پیمانه

قارچ خردكرده        150 گرم

نمك                     به میزان لازم

ریحان خردكرده      2 قاشق سوپخوری

 

 

پیازچه را خرد نمائید. كدو را حلقه كنید و پوست سیب‌زمینی را بگیرید و به شكل مكعب‌های درشت خرد كنید. گل‌كلم را نیز تكه‌تكه نمائید. آن‌گاه تابه‌ی بزرگی روی اجاق بگذارید، روغن زیتون و كره را در آن بریزید و همه‌ی سبزی‌های خردكرده را بیفزائید. سپس آب گوجه‌فرنگی را روی مواد بریزید و خوب با یكدیگر مخلوط سازید و كمی بپزید. اكنون دال عدس را- كه از قبل به مدت ده دقیقه در آب خیسانده‌اید- همراه با قارچ در تابه بریزید. حالا نمك و ریحان را بیفزائید و صبر كنید تا خوراك جا بیفتد. آن‌گاه خوراك را در ظرف مناسبی بكشید.

برچسب ها: خوراك دال عدس و پیازچه تعداد بازديد: 657 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز