Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 شهریور 1403 - 16:06

10
آذر
قَلِيه ويژه‌ی گرگان

قَلِيه ويژه‌ی گرگان

طرز تهیه قَلِيه ويژه‌ی گرگان

قَلِيه ويژه‌ی گرگان

 

مواد لازم برای4-6  نفر :

لوبیا چیتی     100 گرم

لوبیا چشم بلبلی     100 گرم

عدس     100 گرم

نخود     100 گرم

لوبیا قرمز     100 گرم

گوشت گوسفند چربی‌دار     1 كیلوگرم

پیاز خردكرده    1عدد

ادویه     به میزان لازم

آرد     125 گرم

روغن     به میزان لازم

سیر خردكرده     1 بوته

آب نارنج     1 پیمانه (250 میلی‌لیتر)

 

 

همه‌ی حبوبات‌ را از شب قبل بخیسانید. گوشت را با پیاز و ادویه بپزید. و ریش ریش كنید. سپس حبوبات را نیز بپزید. حالا گوشت و حبوبات را با هم مخلوط سازید. اكنون یك پیمانه از آرد را تفت دهید و قدری آب به آن بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا آرد، گلوله نشود. بعد آن را به مخلوط گوشت و حبوبات اضافه نمائید. سپس سیر را در روغن سرخ كنید و به قلیه بیفزائید. در پایان، آب نارنج را اضافه كنید و پس از چند جوش، قلیه را از روی حرارت بردارید.

یادآوری: می‌توانید قلیه را با برنج هم میل كنید.

 

برچسب ها: قَلِيه ويژه‌ی گرگان تعداد بازديد: 816 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز