طرز تهیه دسر يونانی
آب نیم لیتر
شكر 200 گرم
ژلاتین 70 گرم
شیر 1 لیتر
بستنی وانیلی 500 گرم
ژله توتفرنگی بستهشده 500 گرم
آب انبه نیم لیتر
آب، شكر و ژلاتین را مخلوط كنید و با روش غیرمستقیم به آن حرارت دهید تا حل شود. سپس شیر را به آن اضافه كنید و روی حرارت مستقیم قرار دهید تا مایه بجوشد. بعد از خنك شدن بستنی را به آن بیفزایید. آنگاه ژله توتفرنگی را خرد نمایید و داخل مایه بریزید. حالا آن را داخل قالب دلخواه ریخته و در یخچال بگذارید تا ببندد. اكنون از قالب خارج كنید و روی آن را تزئین نمایید.