Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 21 اردیبهشت 1403 - 08:52

9
آذر
دسر يونانی

دسر يونانی

طرز تهیه دسر يونانی

طرز تهیه دسر يونانی

آب           نیم لیتر

شكر       200 گرم

ژلاتین     70 گرم

شیر        1 لیتر

بستنی وانیلی     500 گرم

ژله توت‌فرنگی بسته‌شده     500 گرم

آب انبه     نیم لیتر

 

آب، شكر و ژلاتین را مخلوط كنید و با روش غیرمستقیم به آن حرارت دهید تا حل شود. سپس شیر را به ‌آن اضافه كنید و روی حرارت مستقیم قرار دهید تا مایه بجوشد. بعد از خنك شدن بستنی را به آن بیفزایید. آنگاه ژله‌ توت‌فرنگی را خرد نمایید و داخل مایه بریزید. حالا آن را داخل قالب دلخواه ریخته و در یخچال بگذارید تا ببندد. اكنون از قالب خارج كنید و روی آن را تزئین نمایید.

 

برچسب ها: دسر يونانی تعداد بازديد: 756 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز