Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:55

20
اسفند
نان شیرین فندقی

نان شیرین فندقی

شیر، یک قاشق چایخوری از شکر و مایه خمیر را در کاسۀ کوچکی بریزید و مخلوط کنید. آن گاه روی کاسه را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر فعال شود.

آرزو گنجی

 

مواد لازم برای حدود 9 عدد 

شیر                                               100 میلی لیتر

شکر                                               50 گرم

مایه خمیر                                        1 قاشق چایخوری سرخالی

سفیدۀ تخم مرغ                                1 عدد

کره                                                 125 گرم

ماست                                             80 میلی لیتر(یک سوم پیمانه)

پودر هل                                           1 قاشق چایخوری

آرد                                                  حدود 400 گرم

مواد لازم میانی

کرۀ آب کرده                                       50 گرم

شکر                                                50 گرم

فندق پودر کرده                                  50 گرم

دارچین                                             1 قاشق چایخوری

زردۀ تخم مرغ برای روی نان شیرینی       1 عدد

روش‌ تهیه نان شیرین فندقی

شیر، یک قاشق چایخوری از شکر و مایه خمیر را در کاسۀ کوچکی بریزید و مخلوط کنید.

آن گاه روی  کاسه را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر فعال شود.

سپس باقیماندۀ شکر، سفیدۀ تخم مرغ، کره، ماست، پودر هل و مایه خمیر عمل آمده را در کاسۀ مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

حالا آرد را کم کم بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید.

اکنون خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا کاملا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسۀ چربکرده بگذارید.

رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر 2 برابر شود.

اینک چانه هایی به وزن 60 گرم از خمیر بردارید و روی سطح آرد پاشیده به قطر 15 سانتیمتر باز کنید.

آن گاه روی خمیر کرۀ آبکرده بمالید و قدری از مخلوط مواد میانی بپاشید و رول کنید.

سپس آن را دولا کنید و این قسمت را برش دهید و بعد خمیر را به شکل قلب درآورید.

خمیرهای فراهم کرده را در سینی چربکرده بچینید، رویشان را بپوشانید و کنار بگذارید تا حجمشان دوبرابر شود.

حالا روی خمیرها زردۀ تخم مرغ بمالید و نان شیرینی را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجۀ سانتیگراد بپزید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

نان شیرین بادامی

 

برچسب ها: آشپزباشی، نان شیرین، زندگی آنلاین، شور و شیرین، نان شیرین فندقی، دستور تهیه نان شیرین فندقی، روش تهیه نان شیرین فندقی، طرز تهیه نان شیرین فندقی، روش تهیه نان شیرین تعداد بازديد: 565 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان شیرین چیست؟

فیلم روز
تصویر روز