آرزو گنجی
مواد لازم برای حدود 9 عدد
شیر 100 میلی لیتر
شکر 50 گرم
مایه خمیر 1 قاشق چایخوری سرخالی
سفیدۀ تخم مرغ 1 عدد
کره 125 گرم
ماست 80 میلی لیتر(یک سوم پیمانه)
پودر هل 1 قاشق چایخوری
آرد حدود 400 گرم
مواد لازم میانی
کرۀ آب کرده 50 گرم
شکر 50 گرم
فندق پودر کرده 50 گرم
دارچین 1 قاشق چایخوری
زردۀ تخم مرغ برای روی نان شیرینی 1 عدد
روش تهیه نان شیرین فندقی
شیر، یک قاشق چایخوری از شکر و مایه خمیر را در کاسۀ کوچکی بریزید و مخلوط کنید.
آن گاه روی کاسه را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر فعال شود.
سپس باقیماندۀ شکر، سفیدۀ تخم مرغ، کره، ماست، پودر هل و مایه خمیر عمل آمده را در کاسۀ مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
حالا آرد را کم کم بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید.
اکنون خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا کاملا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسۀ چربکرده بگذارید.
رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر 2 برابر شود.
اینک چانه هایی به وزن 60 گرم از خمیر بردارید و روی سطح آرد پاشیده به قطر 15 سانتیمتر باز کنید.
آن گاه روی خمیر کرۀ آبکرده بمالید و قدری از مخلوط مواد میانی بپاشید و رول کنید.
سپس آن را دولا کنید و این قسمت را برش دهید و بعد خمیر را به شکل قلب درآورید.
خمیرهای فراهم کرده را در سینی چربکرده بچینید، رویشان را بپوشانید و کنار بگذارید تا حجمشان دوبرابر شود.
حالا روی خمیرها زردۀ تخم مرغ بمالید و نان شیرینی را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجۀ سانتیگراد بپزید.
بیشتر بخوانید:
نان شیرین بادامی