Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 13:33

25
فروردین
نان شیرین بادامی

نان شیرین بادامی

روش تهیه نان شیرین بادامی

لیلا آیانی صفت

 

 

 

مواد لازم برای 1 قرص نان

مایه‌خمیر                            1 قاشق سوپخوری

شكر                                 60 گرم

آب ولرم                            60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

آرد                                  500 گرم

نمك                                یك‌دوم قاشق چایخوری

شیر ولرم                         125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

كره‌ نرم                            50 گرم

تخم‌مرغ                           1 عدد

مواد لازم میانی

بادام آسیاب كرده              200 گرم

شكر                              100 گرم

دارچین یا هل                   1 قاشق چایخوری

سفیده‌ تخم‌مرغ                1 عدد

مواد لازم رویه

زرده‌ تخم‌مرغ                   1 عدد

خامه                            1 قاشق سوپخوری

روش تهیه نان شیرین بادامی

مایه‌خمیر، 1 قاشق چایخوری از شكر و آب ولرم را در كاسه‌ كوچكی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه روی كاسه را بپوشانید و در جای گرم قرار دهید تا مایه‌خمیر فعال شود و حباب‌هایی روی آن به وجود آید. سپس آرد و نمك را در كاسه‌ دیگری بریزید و در وسطش حفره‌ای ایجاد نمائید.

حالا شیر، كره، تخم‌مرغ، باقیمانده‌ شكر و مایه‌خمیر ورآمده را در این حفره بریزید و مخلوط كنید. تا خمیر مناسبی به دست آید. خمیر را روی سطح آرد پاشیده، خوب ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود و آن را در كاسه‌ چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.

اینك خمیر را به اندازه‌ی تقریبی 20×30 سانتیمتر باز كنید و مایه‌ میانی را رویش بریزید و صاف كنید. اینك خمیر را از درازا رول كنید و دو سر خمیر را به هم بچسبانید تا به شكل حلقه درآید. آن‌گاه حلقه‌ خمیر را در سینی چربكرده بگذارید و برش‌هائی با فاصله‌ 3 سانتیمتر، روی خمیر ایجاد كنید.

سپس این برش‌ها را اندكی بپیچانید. اكنون روی خمیر را بپوشانید و دوباره در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. حال روی خمیر مخلوط زرده‌ تخم‌مرغ و خامه بمالید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد بپزید.

روش تهیه‌ مواد میانی: بادام: شكر، دارچین و سفیده‌ تخم‌مرغ را با هم مخلوط كنید تا به شكل خمیر در آید.

 

برچسب ها: نان شیرین بادامی، روش تهیه نان شیرین بادامی، آموزش نان شیرین، نان شیرین، نان بادامی، مواد لازم نان شیرین، آشپزی با بادام تعداد بازديد: 710 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز