مواد لازم برای 10 برش
آرد........................2 پيمانه
جوششيرين........................يك قاشق چايخوري
نمك.....................يكچهارم قاشق چايخوري
كرهي نرم شده.........................يكدوم پيمانه
شكر.....................1 پيمانه
تخممرغ بزرگ2 عدد
آبليمويك قاشق سوپخوري
وانيل ...............يكچهارم قاشق چايخوري
سيب سبز........................2 عدد، پوست كنده و خرد شده
مواد رويه:
آرد...................2 قاشق سوپخوري
شكر........................2 قاشق سوپخوري
پودر دارچين....................1 قاشق چايخوري
كره..................1 قاشق سوپخوري
شكر قهوهاي.........................2 قاشق سوپخوري
بیشتر بخوانید:
نان بریوش + طرز تهیه
نان پوآچای شکلاتی
نان چاودار دانمارکی؛ با طعمی شگفت انگیز
روش تهیه
فر را با حرارت 175 درجهي سانتيگراد(350 درجهي فارنهايت) گرم كنيد. قالب مستطيل 23 در 12 سانتيمتر را با كره چرب کرده و کنار بگذارید.
براي تهيهي رويه، آرد، شكر سفيد و پودر دارچين را مخلوط کرده و كره را به آن اضافه کنید تا مثل خرده نان شود و كنار بگذاريد.
براي تهيهي نان، آرد، جوششيرين و نمك را مخلوط كنيد. كره و شكر را بزنيد تا كرمي شود. تخممرغها، آبليمو و وانيل را نیز اضافه کرده و هم بزنيد. مخلوط آرد را به مواد كره اضافه و فقط تا حدي كه مواد مرطوب شود، مخلوط کنید. سيب را نیز افزوده و به آرامي مخلوط نمایید.
نصف مواد را در قالب چرب شده پهن كرده و نصف مواد رويه را يكدست روي آن بپاشيد. سپس بقيهي مواد نان را روي آن پهن كرده و بقيهي رويه را روي آن بپاشيد. در آخر شكر قهوهاي را يكدست بر روي مواد داخل قالب پخش كنيد.
نان را به مدت 55 تا 60 دقيقه يا تا زمانی که خلال دندان تميز از وسط نان بيرون بيايد، بپزيد. سپس نان را از قالب بيرون آورده و روي توری فلزي خنك كنيد.