مواد لازم برای 4 نفر
کره برای چرب کردن قالب................... به میزان لازم
آرد سفید ...................125 گرم
نمک............. 1 قاشق چایخوری
بیکینگپودر................ 2 قاشق سوپخوری
پنیر قرمز لیستر رنده کرده .............125 گرم
سیبزمینی پخته و پوره کرده و سرد شده............... 175 گرم
آب................. 200 میلیلیتر
روغن............... 1 قاشق سوپخوری
پودر خردل.............. یکدوم قاشق چایخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه نان باگت خانگی
جدول ارزش غذایی
کالری 378
کربوهیدرات 53 گرم
چربی 14 گرم
پروتئین 14 گرم
قند 1 گرم
چربی اشباع شده 7 گرم
سطح آشپزی با دقت
آماده سازی 50 دقیقه
پخت 30 دقیقه
بیشتربخوانید:
نان شکمپر؛ یک غذای سالم برای بچه ها
روش تهیه
کف سینی شیرینیپزی را با کمی کره چرب کنید آرد، نمک، پودر خردل و بیکینگپودر را با هم داخل یک کاسه بزرگ الک کنید. 2 قاشق سوپخوری از پنیر رنده شده را نگه دارید و بقیه آن را همراه سیبزمینی پخته و له شده به مواد داخل کاسه اضافه کنید و هم بزنید. آب و روغن را روی مواد بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کرده تا یک خمیر نرم درست شود. خمیر را بر روی سطحی آرد پاشیده شده پهن کنید و سریعا آن رابه شکل دایره به قطر 20 سانتیمتر دربیاورید و خمیر گرد شده را روی سینی قرار دهید و آن را با یک چاقو به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و باقی پنیر را که نگه داشته بودید بر روی آن بپاشید. خمیر را در فر که از قبل گرم شده روی حرارت 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت و یا عدد 7 فرهای گازی به مدت 25 تا 30 دقیقه قرر دهید تا کاملا طلایی و برشته شود و مغز پخت گردد. نان را بر روی سینی مشبک فلزی قرار دهیدتا خنک شود وقتی آماده سرو شد آن را به چهار قسمت خرد کنید هر چه تازهتر سرو شود بهتر است.