آموزش پخت توچِری
زنان ایل بختیاری شش نوع نان مختلف را طبخ میکنند: نان تیری، نان برکوه، نان بلوط، نان توچری، نان گرده، نان ور چالهای
هر کدام از این نانها طعم ومزه خاصی خود را دارند. نان در زندگی عشایر کوچنده نقش بسیار عمدهای را ایفا میکند. این ماده غذایی قوت غالب را در تغذیه جمعیت کوچنده تشکیل میدهد.
مواد لازم جهت پخت توچری
تره کوهی............... ۲ قاشق غذا خوری
روغن حیوانی ............نصف لیوان
آرد...................۳۰۰ گرم
شکر.................۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه نان توچریابتدا ۲ لیوان آب به آرد اضافه نموده و خمیر درست میکنیم. خمیر حاصله را در تابهای که قبلا داغ شده است قرار میدهیم.
صبر میکنیم تا مادهای شبیه نان درست شود. سپس نان را ریز کرده و در کاسه میریزیم.
روغن حیوانی گرم شده که به حالت مایع در آمده را روی نان میریزیم و سپس تره کوهی و شکر را اضافه میکنیم.
با دست چنگ میزنیم تا مواد به خوبی ترکیب شوند.
توچِری آماده است. لذت ببرید
بیشتربخوانید:
طرز تهیه نان کروسان به ۲ روش ساده
توضیح مهم برای تهیه توچری نان
توچری یک میان وعده است که نزد بختیاریها بسیار معروف و محبوب است.