Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 01:48

9
دی
نان پرتقال

نان پرتقال

مایه خمیر، آرد، نمک و شکر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه حفره‌ای وسط آن بسازید و کره، تخم‌مرغ و آب پرتقال را درون این حفره بریزید و هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. آن‌گاه خمیر را خوب ورز دهید و رویش را بپوشانید.

تحریریه زندگی آنلاین :  گروه آشپزی :

 

مواد لازم برای 4 قرص نان

پودر مایه خمیر............... 1قاشق چایخوریی

آرد..............250 گرم

نمک................. یک‌چهارم قاشق چایخوری

شکر.............. 30 گرم

کره نرم ............  30 گرم

تخم‌مرغ   ..............1عدد

آب پرتقال  ...............125میلی‌لیتر (یک‌ دوم پیمانه)

مارمالاد پرتقال.................80 میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)

شکلات چیپسی ...............50 گرم

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه نان ایرلندی ساده و خوشمزه

 

روش تهیه

مایه خمیر، آرد، نمک و شکر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه حفره‌ای وسط آن بسازید و کره، تخم‌مرغ و آب پرتقال را درون این حفره بریزید و هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. آن‌گاه خمیر را خوب ورز دهید و رویش را بپوشانید. حالا خمیر را حدود یک ساعت در محل گرمی نگه دارید تا حجمش افزایش یابد. سپس خمیر را به 16 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل دایره، به ضخامت 1 سانتیمتر باز کنید. اکنون وسط هر کدام یک قاشق چایخوری مارمالاد و قدری شکلات چیپسی بریزید و خمیر را دو بار تا بزنید تا به شکل مثلث درآید. اینک هر 4 عدد از این مثلث‌های خمیری را در سینی مناسبی، کنار هم قرار دهید تا پس از پختن به هم بچسبند. آن‌گاه  روی سینی را بپوشانید و 15 دقیقه کنار بگذارید تا حجم خمیر افزایش یابد. حالا روی خمیرها را زرده تخم‌مرغ بمالید و نان‌ها را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه نان فطیر ؛ تجربه درست کردن نان در خانه

 

 

برچسب ها: نان، آموزش آشپزی، نان پرتقالی، طرز تهیه تعداد بازديد: 336 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز