مواد لازم :
آرد گندم ..............یک لیوان
شیر ولرم ............یک لیوان
سبوس جو .............یک لیوان
خمیر مایه ...........دوقاشق چای خوری
شکر ................دو قاشق چای خوری
زنجبیل ...............دو قاشق چای خوری
روغن زیتون ..........یک سوم لیوان
بیشتر بخوانید:
طرز تهیهی نان تابهای خانگی
طرز تهیه نان بربری خانگی؛ در روزهای قرنطینه
طرز تهیه نان لواش خانگی؛ برای روزهای قرنطینه
نان سیمیت ترکیه + طرز تهیه
طرز تهیه :
شیر ولرم ، شکر و خمیر مایه را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید .
پس از 5 دقیقه روغن ، آرد ، سبوس جو و پودر زنجبیل را اضافه کنید.
خمیر را داخل کاسه ای بگذارید ، روی کاسه را بپوشانید و یک ساعت در جای گرمی بگذارید تا حجم خمیر بیشتر شود ( این خمیر به دلیل وجود سبوس نسبت به خمیر نان های دیگر پف کمتری خواهد داشت )
روی سطح میز آرد بپاشید، خمیر را روی سطح میز قرار دهید و به 8 قسمت برش بزنید ( بسته به اندازه ای که از نان می خواهید خمیر را برش بزنید )، خمیرها را با فاصله داخل سینی فر قرار دهید، روی خمیرها را با دستمال مرطوبی بپوشانید و یک ساعت دیگر استراحت دهید تا حجم نان ها بیشتر شود.
فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود سپس سینی نان ها را داخل فر بگذارید .
پس از 25 – 20 دقیقه نان ها آماده می شود ( می توانید در صورت تمایل روی نان ها را با زرده تخم مرغ ، کره و … برس بکشید ).
در صورتی که سبوس جو در دسترس ندارید، می توانید از سبوس گندم یا همان مقدار آرد جو استفاده کنید.
منبع : khorasannews.com