Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 10:14

3
آبان
نان سیمیت ترکیه + طرز تهیه

نان سیمیت ترکیه + طرز تهیه

نان سیمیت جز نان‌های معروف و شناخته شده‌ی کشور ترکیه هستش که معمولا شکلی توخالی و به هم پیچیده داره و با شیر ه‌ی انگور و کنجد رو مال میشه و فوق العاده لذیذه و میتونه یه نون دلچسب برای صبحونه یا عصرونه به همراه چای به حساب بیاد.

نان سیمیت جز نان‌های معروف و شناخته شده‌ی کشور ترکیه هستش که معمولا شکلی توخالی و به هم پیچیده داره و با شیره‌ی انگور و کنجد رو مال میشه و فوق العاده لذیذه و میتونه یه نون دلچسب برای صبحونه یا عصرونه به همراه چای به حساب بیاد.

 

مواد لازم

  • آرد: ۳و نیم الی ۴ پیمانه
  • شکر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر خمیر مایه فوری: ۳ و نیم قاشق چای‌خوری
  • آب: ۱ و ۱/۴ پیمانه
  • شیر:۱/۲ پیمانه
  • روغن: ۱/۳ پیمانه
  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • شیره انگور: ۱/۲ پیمانه
  • کنجد: به مقدار لازم

نان سیمیت

 

طرز تهیه

۱. برای تهیه خمیر نون سیمیت باید ابتدا خمیر مایه رو به عمل بیاریم، پس پودر خمیر مایه فوری، شکر و ۱/۴ از آب که باید ولرم باشه رو داخل یه کاسه میریزیم و خوب با هم مخلوطشون میکنیم.

نان سیمیت

۲. حالا روی کاسه رو میبندیم و میذاریم تا برای ۱۰ دقیقه بمونه تا خمیر مایه پف کنه و بالا بیاد.

نان سیمیت

۳. بعد ۳ و نیم پیمانه از آرد و نمک رو داخل یه کاسه بزرگ میریزیم و همشون میزنیم و بعد وسط آرد یه چاله درست میکنیم.

نان سیمیت

۴. حالا خمیر مایه به عمل اومده ۱/۲ پیمانه دیگه از آب که باید ولرم باشه، شیر که اونم باید ولم باشه و روغن رو داخل کاسه میریزیم.

نان سیمیت

۵. ابتدا شروع به هم زدن مواد با قاشق میکنیم در صورتی که مایه خیلی شل بود کم کم مابقی آرد رو اضافه میکنیم.

نان سیمیت

۶. وقتی خمیر تقریبا منسجم شد از کاسه درش میاریم و روی یه سطح تمیز و آرد پاشی شده میذاریمش.

نان سیمیت

۷. حالا به خوبی و حدود ۱۵ دقیقه خمیر رو ورز میدیم تا نرمو لطیف بشه و دیگه به دست تمیز نچسبه.

نان سیمیت

۸. داخل همون کاسه رو چرب میکنیم و خمیر ورز داده شده رو داخلش میذاریم و روی کاسه رو میپوشونیم

نان سیمیت

۹. اجازه میدیم تا خمیر برای ۱ الی ۲ ساعت استراحت کنه تا حجمش دو برابر بشه.

نان سیمیت

۱۰. حالا خمیر رو بیرون میاریم کمی ورزش میدیم و به ۸ قسمت مساوی تقسیمش میکنیم.

نان سیمیت

۱۱. بعد هر کدوم از قسمت هارو نصف کرده و به صورت لوله درشون میاریم.

نان سیمیت

۱۲. لوله هارو به هم میتابونیم و بعد دو سرشون رو به هم میرسونیم و با دست محکم میکنیم تا باز نشه.

نان سیمیت

۱۳. ۱/۲ پیمونه از آب باقیمونده و شیره انگور رو داخل یه کاسه با هم مخلوط میکنیم.

نان سیمیت

۱۴. حالا خمیر شکل داده شده رو به آرومی داخل مایه میذاریم و کل خمیر رو بهش آغشته میکنیم.

نان سیمیت

۱۵. بعد خمیر رو به کنجد آغشته میکنیم، اینکه نونتون پر کنجد یا کم کنجد باشه سلیقه ایه.

نان سیمیت

۱۶. خمیر‌های آماده شده رو روی کاغذ روغنی میذاریم، روشون رو میپوشونیم و باز نیم ساعت بهشون فرصت میدیم تا استراحت کنن.

نان سیمیت

۱۷. بعد از گذشت این مدت سینی فر رو داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم شده میذاریم تا برای یک ربع تا ۲۰ دقیقه بپزن و طلایی بشن. بهتره سینی رو در قفسه‌های بالایی فر بذارین تا زیر سیمیت‌ها نسوزه.

نان سیمیت

۱۸. حالا دیگه سیمیت‌های خوشمزه ما حاضرن.

نان سیمیت

منبع : برترینها
 
برچسب ها: نان سیمیت، طرز تهیه نان سیمیت، نان سیمیت ترکیه، نان پزی، آموزش نان پزی تعداد بازديد: 1605 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز