امروز تصمیم داریم آموزش پخت یک نوع نان حجیم رژیمی را برای شما قرار دهیم. برای آشنایی با روش پخت و مواد اولیه تهیه نان دارچینی، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد کامل گندم: ۵۰۰ گرم
آب ولرم: ۲۵۰ میلی لیتر
شیر ولرم: نصف پیمانه
روغن مایع: یک چهارم پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
خمیر مایه: یک قاشق غذاخوری
شکر قهوهای: یک قاشق غذاخوری
پودر دارچین: دو قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید:
نان بریوش + طرز تهیه
نان پوآچای شکلاتی
نان چاودار دانمارکی؛ با طعمی شگفت انگیز
نصف پیمانه آب ولرم را به همراه شکر و مایه خمیر، در ظرفی ریخته و خوب مخلوط میکنیم.
درب ظرف را میپوشانیم و به مدت پانزده دقیقه آن را در کناری قرار میدهیم.
در ظرفی جداگانه، آرد، پودر دارچین و نمک را ریخته و با یکدیگر مخلوط میکنیم.
روغن، شیر، تخم مرغ و مایه خمیر عمل آمده را به ترتیب به مواد قبلی افزوده و با یکدیگر مخلوط میکنیم.
باقی ماندهی آب ولرم را کم کم به خمیر اضافه میکنیم و آن را ورز میدهیم. اگر خمیر، به آب بیشتری احتیاج داشت، به آن اضافه میکنیم.
درب ظرف حاوی خمیر را با کمک پارچهای نازک پوشانده و به مدت یک ساعت در مکانی گرم قرار میدهیم.
فر را با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد روشن میکنیم.
قالب نان تست را با کره یا روغن، چرب میکنیم.
خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را در یک قالب قرار میدهیم.
روی قالبها را پوشانده و به مدت نیم ساعت دیگر در مکانی گرم قرار میدهیم.
قالبها را به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه در فر قرار میدهیم.
پس از پخته شدن نانها، آنها را برش میدهیم. برای نگهداری طولانی این نانها، برشهای نان را در کیسه فریزر قرار داده، درب آن را میبندیم و داخل فریزر نگهداری میکنیم.
منبع: تابناک