مهدیه ولینژاد
مواد لازم برای حدود 8 برش
آرد 225 گرم
بیکینگپودر 1 قاشق چایخوری
نمک یک دوم قاشق چایخوری
کره سرد (مکعبی خرد کرده) 50 گرم
جعفری خشک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه آسیاب کرده 1 قاشق چایخوری
پنیر چدار رنده کرده 50 گرم
شیر 110 میلیلیتر
روش تهیه اسکن پنیر و جعفری
فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی مخصوص فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه آرد، بیکینگپودر و نمک را در کاسه مناسبی الک کنید و کره را به آن بیفزائید.
سپس مواد را با انگشتانتان مخلوط کنید تا به شکل خرده نان درآید.
حالا جعفری، فلفل و نیمی از پنیر را به مواد بیفزائید و مخلوط کنید و بعد شیر را به آن اضافه نمائید تا مواد خمیر شود.
اکنون خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده بگذارید و آن را به ضخامت 2 سانتیمتر و قطر تقریبی 20 سانتیمتر درآورید.
اینک باقیمانده پنیر را روی خمیر بریزید و به کمک چاقوی تیز، آن را به 8 قسمت برش دهید.
برشهای خمیر را با فاصله از یکدیگر، روی سینی بگذارید و اسکن را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر بپزید.
همینکه روی اسکن طلائی رنگ شد، آن را از فر درآورید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا اندکی خنک شود.
یادآوری
میتوانید نان اسکن را هم گرم و هم سرد میل کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
آموزش پخت انواع نان
آموزش نان