آرزو گنجی
مواد لازم ساوارین پنیر و سبزی
برای 12 عدد
آرد 150 گرم
آرد برنج 40 گرم
نمك یك دوم قاشق چایخوری
فلفل یك چهارم قاشق چایخوری
بیكینگ پودر یك و یك دوم قاشق چایخوری
پنیر پارمسان 2 قاشق سوپخوری
جعفری ریز خرد كرده 4 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 2 عدد
كره نرم شده 100 گرم
شیر 120 میلی لیتر ( یك دوم پیمانه)
پنیر سفید (فتا) خرد كرده 100گرم
ماست چكیده برای تزئین حدود 100 گرم
گوجه فرنگی مینیاتوری برای تزئین 12 عدد
روش تهیه ساوارین پنیر و سبزی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و 12 قالب ساوارین را چرب نمائید. آنگاه آرد، آرد برنج، نمك، فلفل، بیكینگپودر، پنیر پارمسان و جعفری را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط سازید. سپس تخممرغها، كره و شیر را به مدت تقریبی 3 دقیقه، با همزن برقی بزنید و مواد خشك را به این مخلوط بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود.
حالا پنیر سفید را درون مایه فراهم كرده بریزید و به آرامی مخلوط كنید. اكنون مایه بهدست آمده را در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر بپزید. همینكه ساوارین خنك شد، رویش را با ماست و گوجه فرنگی بیارائید.