Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 17:33

25
بهمن
ساوارین پنیر و سبزی

ساوارین پنیر و سبزی

روش تهیه ساوارین پنیر و سبزی

آرزو گنجی

 

 

مواد لازم ساوارین پنیر و سبزی

برای 12 عدد

آرد                                                    150 گرم

آرد برنج                                             40 گرم

نمك                                                 یك دوم قاشق چایخوری

فلفل                                               یك چهارم قاشق چایخوری

بیكینگ پودر                                      یك و یك دوم قاشق چایخوری

پنیر پارمسان                                    2 قاشق سوپخوری

جعفری ریز خرد كرده                          4 قاشق سوپخوری

تخم مرغ                                         2 عدد

كره نرم شده                                   100 گرم

شیر                                              120 میلی لیتر ( یك دوم پیمانه)

پنیر سفید (فتا) خرد كرده                   100گرم

ماست چكیده برای تزئین                   حدود 100 گرم

گوجه فرنگی مینیاتوری برای تزئین       12 عدد

 روش تهیه ساوارین پنیر و سبزی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و 12 قالب ساوارین را چرب نمائید. آن‌گاه آرد، آرد برنج، نمك، فلفل، بیكینگ‌پودر، پنیر پارمسان و جعفری را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط سازید. سپس تخم‌مرغ‌ها، كره و شیر را به مدت تقریبی 3 دقیقه، با همزن برقی بزنید و مواد خشك را به این مخلوط بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود.

حالا پنیر سفید را درون مایه فراهم كرده بریزید و به آرامی مخلوط كنید. اكنون مایه به‌دست آمده را در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر بپزید. همینكه ساوارین خنك شد، رویش را با ماست و گوجه فرنگی بیارائید.

 

برچسب ها: نان، ساوارین، ساوارین پنیر و سبزی، آموزش ساوارين، مواد لازم ساوارين پنير تعداد بازديد: 9223 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فیلم روز
تصویر روز