یکی از سوالاتی که بسیاری از خانوادهها مدام از دوستان و اطرافیان خود میپرسند این است که واقعا کدام روغن برای مصارف خوراکی بهتر است و چگونه باید از روغنها استفاده نمود.
برخی از روغنها برای مصارف پخت و پز مناسبند، بعضی برای سرخ کردن و بعضی را نباید سرخ کرد...
برای آشنایی شما عزیزان با انواع روغنها و پاسخ به سوالاتتان در زمینه روغنهای مصرفی، این بسته از زندگی آنلاین را به روغنهای خوراکی اختصاص دادهایم.
امید است مورد توجه شما همراهان گرامی قرار گیرد.
با انواع روغن ها آشنا شوید: در اینجا توضیح کوتاهی در مورد انواع روغن داده شده است.
خصوصیات روغن کنجد: در این مقاله با روغن کنجد و ترکیبات آن آشنا میشوید.
خواص روغن زیره: در این مطلب به یکسری از خواص روغن زیره اشاره شده است.
روغن ماهی: در این مقاله، از خواص اسیدهای چرب امگا 3 و فواید آن و احتیاطهایی که باید در این مورد در نظر گرفت، آگاه میشوید.
روغن زیتون و پیشگیری از بیماریها: در اینجا از فواید روغن زیتون و روش تشخیص روغن زیتون خالص میخوانید.
روغن زیتون با بو یا بدون بو: با خواندن این مقاله از تفاوت روغن زیتون با بو و بیبو با خبر میشوید.
كانولا و كلزا؛ روغنهای متفاوت: در این مقاله با روغن کانولا، روغن کلزا، کاربردها، خرید و مصرف این روغنها آشنا میشوید.
خواص شگفت انگيز روغن هسته انگور: اگر میخواهید از فواید درمانی روغن هسته انگور و کاربرد آن در تهیه ماسکهای پوستی آگاه شوید، این مقاله را بخوانید.
درباره روغن ذرت: در اینجا توضیحاتی در مورد مصارف، فواید و ویژگیهای روغن ذرت ارائه شده است.
فوايد روغن نارگيل: در این مقاله اطلاعاتی در مورد خواص و ترکیبات روغن نارگیل به شما داده میشود.