Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 21:49

16
مهر
۹ روش برای مدیریت فرزندان بازیگوش دیگران

۹ روش برای مدیریت فرزندان بازیگوش دیگران

در مطلب زیر با ۹ روش مدیریت بچه‌های بازیگوش دیگران آشنا شوید.

به گزارش روزیاتو ،  داشتن فرزند می‌تواند با به دست آوردن صبر و تحمل زیاد مصادف باشد. با این حال، سر و کله زدن با بچه‌های مردم می‌تواند برای افرادی که به آن عادت ندارند و یا آن‌هایی که نمی‌دانند با بچه‌های مردم چطور تا کنند، سرسام آور باشد.

در این مطلب به شما چند نکته می‌گوییم که برای رفتار با بچه‌های بازیگوش به کارتان خواهند آمد.

۱- زمانی که ضروری نیست مداخله نکنید

این که بچه‌ها با هم دعوا کنند امری طبیعی است. حتی وقتی بر سر چیز کوچک و بی اهمیتی دعوا می‌کنند، آن چیز کوچک برای آن‌ها یک دنیا ارزش دارد. پیشنهاد می‌شود که در مواقع دعوا شما کاری نکنید مگر هنگامی که وضعیت از کنترل خارج شود.

اگر از همان ابتدا مداخله کنید، به فرزندتان یاد می‌دهید که هر وقت توی دردسر بیافتند، والدینش به نجاتش خواهند آمد و این طوری یاد نمی‌گیرد مشکلش را خودش حل کند. اما اگر دعوای بچه‌ها خشن‌تر بشود، باید کاری بکنید و بچه‌ها را ترغیب کنید که ماجرا را توضیح دهند و به‌شان بگویید که دعوای فیزیکی کار بدی است.

بیشتربخوانید:

مسئولیت پذیری درکودکان

 

 

۲- از لحن معلم‌وار استفاده کنید

صحبت کردن با بچه با لحنی پرخاشگرانه خودش نوعی خشونت است. این به خصوص اگر بچه، متعلق به کس دیگری باشد یا اگر ندانید قضیه چیست و یا سرزنش تان چه عواقبی خواهد داشت، موضوعیت پیدا می‌کند.

بهترین کار برای رفتار با یک بچه‌ی بی ادب استفاده از لحن معلم‌وار است، یعنی لحنی قاطع، اما مهربان. باید به آن‌ها بفهمانید که رفتارشان غلط است، اما به طریقی که اگر بچه بودید دوست می‌داشتید آن طور با شما رفتار کنند.

۳- وضعیت را به سمت و سوی دیگری هدایت کنید

ممکن است وقت‌هایی باشد که بچه‌ای جلوی چشم والدینش شیطنت می‌کند، اما والدینش اهمیتی نمی‌دهند. قبل از این که والدین بچه را سرزنش و حواس شان را به بچه شان معطوف کنید، می‌توانید گزینه‌های دیگری پیش روی بچه بگذارید.

مثلا اگر آن بچه در حال بازی توی خانه است و دارد به چیز‌هایی دست می‌زند که نباید، به او پیشنهاد بدهید که برود توی حیاط بازی کند یا این که یک بازی مثل شطرنج یا منچ انجام دهد .

۴- با والدین بچه درباره‌ی مداخله تان صحبت کنید

گاهی اوقات ناگزیر از میانجیگری و مداخله هستید، اما بچه‌ای که بر فرض او را سرزنش کرده اید ممکن است واکنش شما را برای خودش جور دیگری تفسیر کرده و داستان را یک جور دیگری برای والدینش تعریف کند و این طوری شما را آدم بده جلوه بدهد. یکی از کار‌هایی که در این مواقع می‌توان انجام داد این است که پیش دستی کنید و قبل از آن بچه موضوع را با والدینش در میان بگذارید و بدین طریق از سوءتفاهم و دلخوری جلوگیری کنید.

 بیشتر بخوانید:

ایجاد کردن حس مسئولیت در کودک

 

 

۵- به والدین بچه فرصت واکنش بدهید

مهم‌ترین چیزی که باید به خاطر بسپارید این است که والدین بچه‌ی بازیگوش مسئول تربیت او هستند نه شما؛ بنابراین اگر در موقعیتی قرار گرفتید که بچه‌ای داشت شیطنت می‌کرد بهتراست وقت کافی به والدین بچه بدهید تا متوجه رفتار بچه شان بشوند و بگذارید آن‌ها وارد عمل بشوند و بچه شان را ادب کنند.

همچنین بهتر است نگویید که مثلا اگر من جای شما بودم فلان کار را می‌کردم و… آن‌ها بهتر از هر کس دیگری بچه شان را می‌شناسند و می‌دانند که باید چه کار کنند.

۶- ترجیحا نگذارید بچه تان با یک بچه بی تربیت همبازی شود

انسان‌ها بنا بر طبیعت شان اجتماعی هستند، اما یک بچه ممکن است متوجه تاثیر سوء بچه‌ی دیگر نشود. به گفته‌ی کارشناسان تاثیرات یک فرد بی ادب در دوران کودکی می‌تواند در بزرگسالی تاثیرات مخربی را به همراه داشته باشد.

به همین خاطر است که به عنوان والدین مسئول باید فرزندتان را از همبازی‌های بی ادب و بدرفتار دور نگه دارید. اما این کار را باید به درستی انجام دهید. مثلا از بچه نپرسید که آیا ترجیح می‌دهد به زمین بازی دیگری برود یا نه بلکه بهانه‌ای دیگر بیاورید تا آن‌ها خودشان نخواهند آن جا بازی کنند.

۷- هنگامی که بچه‌ها در رستوران هستند

اگر حضور بچه‌ها در رستوران شما را اذیت می‌کند، بهترین کار قبل از رفتن به آن رستوران پرس و جو در مورد فضای آن جاست. می‌توانید بپرسید که آیا بچه‌های زیادی معمولا در آن رستوران هستند یا نه. یا می‌توانید میزتان را جایی خلوت‌تر در رستوران رزرو کنید یا در صورت حضور بچه‌های بازیگوش درخوست کنید میزتان را عوض کنند.

۸- وقتی بچه‌ای که از او خوش تان نمی‌آید به خانه شما می‌آید

ممکن است فرزند شما از کسی خوشش بیاید، اما آن کس تاثیر خوبی روی او نگذارد. اگر از دوست فرزندتان خوش تان نمی‌آید، ایرادی ندارد چرا که شما خیر و صلاح او را می‌خواهید و طبیعی است که درباره‌ی دایره‌ی دوستانش نگران باشید. اما قدغن کردن بازی با این دوست راه حل درستی نیست، زیرا ممکن است باعث شود که فرزندتان علاقه‌ی بیشتری به وی پیدا کند.

پیشنهاد ما این است: اول، سعی کنید آن بچه را بیشتر بشناسید تا بتوانید ویژگی‌های مثبت شان را پیدا کرده و بفهمید فرزندتان جذب کدام ویژگی او شده است. دوم، میزبان خوبی باشید و به فرزندتان نشان بدهید که آمدن دوستان به خانه آدم چقدر خوب است. سوم، به او بگویید که در خانه شما قوانینی حاکم هستند که همه ملزم به رعایت شان هستند.

 بیشتربخوانید:

علائم و پیشگیری افسردگی کودک

 

 

۹- وقتی بچه‌ها در سوپرمارکت شیطنت می‌کنند

رفتن به سوپرمارکت می‌تواند برای بچه‌ها هیجان انگیز باشد چرا که به خیلی از چیز‌هایی که دوست دارند دسترسی پیدا می‌کنند. اما طبیعتا نمی‌توانند همه‌ی آن‌ها را بخرند به همین خاطر ممکن است گریه و یا لجبازی کنند و جلوی مشتریان دیگر پرخاش کنند.

قبل از این که چیزی بگویید یادتان باشد که والدین آن بچه‌ی بازیگوش و بهانه گیر احتمالا خودشان از این قضیه خجالت می‌کشند و نمی‌دانند چطور باید بچه شان را آرام کنند. اما یادتان باشد که بهانه گیری در این سن طبیعی است. صبور باشید و به این فکر کنید که چند دقیقه دیگر از آن جا بیرون خواهید رفت.

برچسب ها: روانشناسی کودک، تربیت فرزند، تربیت تعداد بازديد: 285 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز