تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک
مواد لازم سوپ برنج و سبزیجات
آب مرغ 8 پیمانه
انواع کلم 450 گرم
ترهفرنگی 1 عدد
هویج 2 عدد
برنج 1 پیمانه
جعفری خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
پنیر پارمسان 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه سوپ برنج و سبزیجات
کلم را خرد، هویج را رنده و ترهفرنگی را هم حلقهحلقه کنید. مقداری از آب مرغ را در ظرفی بریزید و آن را 1 دقیقه حرارت دهید.
سپس هویج و ترهفرنگی را بیفزایید و 3 دقیقه تفت دهید. آنگاه کلم و بقیه آب مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.
وقتی سوپ شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید و 20 دقیقه صبر نمایید تا بدون گذاشتن در به آرامی بجوشد.
اکنون برنج را بیفزایید و آن را 15 دقیقه بپزید. وقتی سوپ آماده شد، مقداری جعفری خرد کرده به آن اضافه کنید.
در صورت نیاز، سوپ را در مخلوطکن بریزید تا یکدست شود. روی سوپ پنیر پارمسان و مقداری روغن بریزید.