Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 17:03

10
تیر
دیپ عروسکی

دیپ عروسکی

خمیر را به ابعاد 10*10 برش بزنید. آنگاه روی خمیر را با روغن آغشته کنید و یک لایه خمیر رویش قرار دهید. این کار را با 5 لایه خمیر تکرار کنید. سپس آن را در قالب مافین قرار دهید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم دیپ عروسکی

خمیر فیلو                            به میزان لازم

روغن                                  2 قاشق سوپ‌خوری

مواد لازم دیپ مرغ

پنیر لبنه                              50 گرم

فیله مرغ پخته خرد کرده         340 گرم

ماست چکیده                      یک دوم پیمانه

آبلیموی تازه                        1 قاشق چایخوری

زیتون سیاه و هویج برای تزئینبه میزان لازم

روش تهیه

خمیر را به ابعاد 10*10 برش بزنید. آنگاه روی خمیر را با روغن آغشته کنید و یک لایه خمیر رویش قرار دهید.

این کار را با 5 لایه خمیر تکرار کنید. سپس آن را در قالب مافین قرار دهید.

اینک در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط بپزید تا نان‌ها طلایی شود.

حالا در ظرف مناسبی پنیر، مرغ،‌ ماست چکیده و آبلیمو را بریزید و مخلوط کنید.

سپس درون نان‌های پخته شده را با دیپ پر و سطح آن را صاف کنید و با زیتون و هویج بیارایید.

 

برچسب ها: غذای کودک، آشپزی کودک، تغذیه کودک، دیپ کودک، دستور تهیه دیپ، دیپ عروسکی، دالیا، دستور تهیه دیپ عروسکی تعداد بازديد: 678 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز