اعظم گلزارمنش
مواد لازم دیپ عروسکی
خمیر فیلو به میزان لازم
روغن 2 قاشق سوپخوری
مواد لازم دیپ مرغ
پنیر لبنه 50 گرم
فیله مرغ پخته خرد کرده 340 گرم
ماست چکیده یک دوم پیمانه
آبلیموی تازه 1 قاشق چایخوری
زیتون سیاه و هویج برای تزئینبه میزان لازم
روش تهیه
خمیر را به ابعاد 10*10 برش بزنید. آنگاه روی خمیر را با روغن آغشته کنید و یک لایه خمیر رویش قرار دهید.
این کار را با 5 لایه خمیر تکرار کنید. سپس آن را در قالب مافین قرار دهید.
اینک در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط بپزید تا نانها طلایی شود.
حالا در ظرف مناسبی پنیر، مرغ، ماست چکیده و آبلیمو را بریزید و مخلوط کنید.
سپس درون نانهای پخته شده را با دیپ پر و سطح آن را صاف کنید و با زیتون و هویج بیارایید.