تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک
2-3 سال
مواد لازم ماهی انگشتی
فیله ماهی 400 گرم
ارگانو 1 قاشق چایخوری
بادام 1 پیمانه
تخممرغ 2 عدد
پوست لیمو 1 قاشق سوپخوری
پنیر پارمسان 2 قاشق سوپخوری
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه ماهی انگشتی
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید.
فیلههای ماهی را خرد کنید.
بادام را در مخلوطکن بریزید تا غلظت آن مانند پودر سوخاری شود.
در ظرف متوسطی بادام را با پنیر پارمسان، ارگانو و پوست لیمو مخلوط کنید.
در کاسه دیگری، تخممرغها را با آبلیمو مخلوط کنید.
آنگاه فیله ماهی را در مخلوط تخممرغ بغلتانید.
روی فیلهها را با مخلوط بادام بپوشانید.
روی سینی فر کاغذ بیندازید و فیلههای ماهی را روی آن بچینید.
اکنون کمی روغن زیتون روی فیلههای ماهی بریزید.
فیلههای ماهی را 20 دقیقه در فر بپزید.