تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :
مواد لازم
انبه خرد کرده...........3 عدد
روغن مایع..............1 قاشق سوپخوری
ران مرغ بدون استخوان خرد کرده...............1 کیلوگرم
پیاز خرد کرده............1 عدد
کاری..............1 قاشق سوپخوری
گلکلم خرد کرده................یکدوم عدد
هویج خرد کرده...............2 عدد
شیر..................400 میلیلیتر
آب مرغ................یکدوم پیمانه
نخود فرنگی پخته................1 پیمانه
برگهای گشنیز ...............برای سرومقداری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خورشت کله گنجشکی ؛ غذای اصیل ایرانی
طرز تهیه
انبه را در مخلوطکن بریزید تا یکدست شود. نیمی از روغن را در تابه بریزید و مرغ را در آن تفت دهید تا طلایی شود. مرغ را خارج کنید، بقیه روغن را در ظرف بریزید. آنگاه پیاز را بیفزایید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. پیاز نباید قهوهای شود. سپس کاری را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر روی حرارت هم بزنید. حالا هویج و گل کلم و سپس شیر، آب مرغ و پوره انبه را بیفزایید. اکنون مرغ را به تابه برگردانید و آن را به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید، در ظرف را بگذارید و 15 دقیقه دیگر آن را بپزید تا مرغ کامل بپزد. آنگاه نخود فرنگی را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بپزید. برای سرو، برگهای گشنیز را روی آن بریزید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکوی قارچ
خوراک خوشمزه جگر+ طرز تهیه
طرز تهیه خورش خوشمزه غوره مسما با مرغ و بادمجان