Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 12:27

18
آبان
پوره اسفناج

پوره اسفناج

روغن را در ظرف مناسبی گرم کنید. تره‌فرنگی و هویج را به آن بیفزایید و 3 تا 4 دقیقه تفت دهید. آن‌گاه سیب‌زمینی و آب سبزیجات را بیفزایید و به جوش بیاورید. سپس در ظرف را بگذارید و 10 دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد.

تحریریه زندگی آنلاین  گروه کودک :

 

مواد لازم:

روغن آفتابگردان..................1 قاشق سوپخوری

تره‌فرنگی خرد کرده.................125 گرم

هویج خرد کرده.................35 گرم

سیب‌زمینی خرد کرده....................200 گرم

آب سبزیجات...............250 میلی‌لیتر

اسفناج...............100 گرم

نخود فرنگی.............50 گرم

  بیشتربخوانید:

پوره توت فرنگی گلابی و دارچین

فرنی با طعم نارگیل

 

 

 

طرز تهیه :

روغن را در ظرف مناسبی گرم کنید. تره‌فرنگی و هویج را به آن بیفزایید و 3 تا 4 دقیقه تفت دهید. آن‌گاه سیب‌زمینی و آب سبزیجات را بیفزایید و به جوش بیاورید. سپس در ظرف را بگذارید و 10 دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد. اکنون اسفناج و نخود فرنگی را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر بپزید. حالا در مخلوط‌کن بریزید تا یکدست شود.

بیشتربخوانید:

پوره هویج و سیب‌زمینی

برچسب ها: غذای کودک، هویج، پوره، اسفناج، آموزش آشپزی، پوره اسفناج، تره‌فرنگی تعداد بازديد: 163 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز