تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :
مواد لازم :
هویج پوست گرفته .........................2 عدد
سیبزمینی پوست گرفته................ 1عدد متوسط
بیشتر بخوانید:
آبگوشت متنجنه ؛ یک آبگوشت خوشمزه کرمانی
سوپ جو سفید ؛ یک سوپ خوشمزه و لطیف
طرز تهیه :
فر را از قبل با حرارت 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید. هویج و سیبزمینی را نگینی خرد کنید. آن را در ظرف مناسبی بریزید. بهتر است ظرف به اندازه کافی بزرگ باشد تا همه مواد در یک لایه باشد. آنگاه یک چهارم پیمانه آب بیفزایید و روی ظرف را آلومینیوم بکشید. آن را 30 تا 40 دقیقه در فر بپزید. یک یا دو بار هم بزنید تا سبزیجات نرم شوند. حالا در کاسهای بریزید و با چنگال پوره کنید تا یکدست شود. در صورت تمایل میتوانید این کار را با استفاده از مخلوطکن انجام دهید.
بیشتربخوانید:
پوره توت فرنگی گلابی و دارچین