Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:31

25
اردیبهشت
نان موز، هویج و کشمش

نان موز، هویج و کشمش

قالب نان را کاغذ روغنی بیندازید. فر را از قبل با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. همه مواد لازم را در کاسه بزرگی بریزید و 2 دقیقه با همزن برقی، خوب مخلوط کنید. آنگاه با قاشق از مخلوط در قالب بریزید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :  

 

مواد لازم :

کره..............150 گرم

تخممرغ............... 2 عدد درشت

موز رسیده پوره کرده..............200 گرم

هویج رنده کرده.............125 گرم

کشمش.............30 گرم

آرد.............225 گرم

پودر دارچین................یک‌دوم قاشق چایخوری

ادویه مخلوط................1 قاشق چایخوری

پودر زنجبیل................. 1 قاشق چایخوری

تخمه کدو................ 25 گرم

تخمه آفتابگردان.................25 گرم

تخمه‌های بیشتر.................. برای تزئین نان

 بیشتر بخوانید:

پخت نان بربری در خانه ؛ نان محبوب ایرانی ها

نان تافتون را در منزل بپزید!

نان دارچینی ؛ یک نان با طعمی متفاوت و عالی برای صبحانه +طرز تهیه

 

 

 

طرز تهیه :

قالب نان را کاغذ روغنی بیندازید. فر را از قبل با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. همه مواد لازم را در کاسه بزرگی بریزید و 2 دقیقه با همزن برقی، خوب مخلوط کنید. آنگاه با قاشق از مخلوط در قالب بریزید. روی آن را صاف کنید و از دانه‌ها بپاشید. نان را یک ساعت تا یک ساعت و ربع بپزید تا رویش طلایی شود و داخل آن خوب بپزد. اکنون نان را روی توری فلزی قرار دهید تا خنک شود.

 بیشتر بخوانید:

نان بریوش + طرز تهیه

نان پوآچای شکلاتی

 

برچسب ها: نان، طرز تهیه، نان خانگی، نان موز، نان بدون فر تعداد بازديد: 282 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز