Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 15:17

23
آذر
مرغ و کاری

مرغ و کاری

روغن را در تابه گرم کنید و پیاز، فلفل، کدو حلوایی و مرغ را به آن بیفزایید و 2 دقیقه تفت دهید. آنگاه پودر کاری و زنجبیل را اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید. سپس آب مرغ را بیفزایید و صبر کنید تا به جوش بیاید. حالا اجازه دهید 20 دقیقه به آرامی بجوشد

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

روغن زیتون..................1 قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده................یک دوم عدد

فلفل قرمز خرد کرده...................یک دوم عدد

کدو حلوایی خرد کرده.................200 گرم

فیله مرغ خرد کرده.................200 گرم

کاری...................یک دوم قاشق چایخوری

زنجبیل تازه رنده کرده.................یک‌دوم قاشق چایخوری

آب مرغ.................175 میلی‌لیتر

برنج .............برای سرودر صورت تمایل

 بیشتربخوانید:

کوفته مرغ

 

 

روش تهیه

روغن را در تابه گرم کنید و پیاز، فلفل، کدو حلوایی و مرغ را به آن بیفزایید و 2 دقیقه تفت دهید. آنگاه پودر کاری و زنجبیل را اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید. سپس آب مرغ را بیفزایید و صبر کنید تا به جوش بیاید. حالا اجازه دهید 20 دقیقه به آرامی بجوشد تا غلیظ شود. در صورت تمایل با برنج میل نمایید.

بیشتربخوانید:

خورشت آلو اسفناج؛ خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه گراتن سیب‌زمینی با گوشت چرخ‌کرده

 

 

برچسب ها: غذای کودک، آموزش آشپزی تعداد بازديد: 303 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز