تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
روغن زیتون..................1 قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده................یک دوم عدد
فلفل قرمز خرد کرده...................یک دوم عدد
کدو حلوایی خرد کرده.................200 گرم
فیله مرغ خرد کرده.................200 گرم
کاری...................یک دوم قاشق چایخوری
زنجبیل تازه رنده کرده.................یکدوم قاشق چایخوری
آب مرغ.................175 میلیلیتر
برنج .............برای سرودر صورت تمایل
بیشتربخوانید:
کوفته مرغ
روش تهیه
روغن را در تابه گرم کنید و پیاز، فلفل، کدو حلوایی و مرغ را به آن بیفزایید و 2 دقیقه تفت دهید. آنگاه پودر کاری و زنجبیل را اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید. سپس آب مرغ را بیفزایید و صبر کنید تا به جوش بیاید. حالا اجازه دهید 20 دقیقه به آرامی بجوشد تا غلیظ شود. در صورت تمایل با برنج میل نمایید.
بیشتربخوانید:
خورشت آلو اسفناج؛ خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه گراتن سیبزمینی با گوشت چرخکرده