Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 20:40

21
آذر
توپ‌های مقوی جو و کره بادام‌زمینی

توپ‌های مقوی جو و کره بادام‌زمینی

خرما را حدود 10 دقیقه در کاسه حاوی آب گرم خیس کنید و سپس آبکشی نمایید. آنگاه خرما، جو و کره بادام‌زمینی را در دستگاه غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید. حالا با قاشق سوپخوری از آن بردارید و هر کدام را به شکل توپ درست کنید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

خرمای خرد کرده......................سه‌چهارم پیمانه

جو پرک.....................یک‌دوم پیمانه

کره بادام‌زمینی.......................یک‌چهارم پیمانه

دانه چیا برای تزئین.......................به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه خوراک مرغ عسلی در فر

 

 

روش تهیه

خرما را حدود 10 دقیقه در کاسه حاوی آب گرم خیس کنید و سپس آبکشی نمایید. آنگاه خرما، جو و کره بادام‌زمینی را در دستگاه غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید. حالا با قاشق سوپخوری از آن بردارید و هر کدام را به شکل توپ درست کنید. اکنون در صورت تمایل، رویش را با دانه چیا تزئین نمایید و حدود 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه خوراک لوبیا کباب رشتی؛ صبحانه خوشمزه گیلانی‌

طرز تهیه سالاد ماکارونی با روشی ساده

طرز تهیه گواکاموله؛ سس مکزیکی خوشمزه

سالاد مرغ و اسفناج با سس ماست + طرز تهیه

 

برچسب ها: غذای کودک، شیرینی، بادام زمینی تعداد بازديد: 242 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز