Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 15:56

21
مهر
کوئیسادیلای کلم و اسفناج

کوئیسادیلای کلم و اسفناج

اسفناج، کلم، سیب، سیر، فلفل و مقداری از پنیر را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید. آنگاه تابه مناسبی را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. سپس یک تورتیلا بردارید و نیمی از مخلوط کلم، نیمی از لوبیا و نیمی از پنیر

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

 

مواد لازم

اسفناج.................یک‌دوم پیمانه

کلم بخارپز شده.................2 برگ

سیب خرد کرده....................یک‌دوم عدد

سیر..............1 حبه

فلفل..................به مقدار کم

تورتیلا................4 عدد

پنیر رنده کرده.................یک‌چهارم پیمانه

لوبیا سفید..................یک‌چهارم پیمانه

روغن1............... قاشق سوپخوری

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه خوراک لوبیا کباب رشتی؛ صبحانه خوشمزه گیلانی‌

 

 

مواد لازم برای تهیه سس

ماست کم چرب..................یک‌چهارم پیمانه

آبلیمو...............یک‌دوم از یک عدد

 

روش تهیه

اسفناج، کلم، سیب، سیر، فلفل و مقداری از پنیر را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید. آنگاه تابه مناسبی را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. سپس یک تورتیلا بردارید و نیمی از مخلوط کلم، نیمی از لوبیا و نیمی از پنیر باقیمانده را روی آن بریزید و روی آن یک تورتیلا بگذارید. آن را در تابه قرار دهید و هر طرف را 3 تا 4 دقیقه بپزید تا طلایی و پنیر آب شود. همین کار را برای بقیه مواد انجام دهید. در این هنگام در کاسه کوچکی، ماست و آبلیمو را مخلوط کنید. اکنون صبر کنید کوئیسادیلا کمی خنک شود. آن را برش بزنید و همراه سس میل نمایید.

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه سالاد ماکارونی با روشی ساده

طرز تهیه گواکاموله؛ سس مکزیکی خوشمزه

سالاد مرغ و اسفناج با سس ماست + طرز تهیه

 

برچسب ها: پیتزا، فینگرفود، نان تورتیلا تعداد بازديد: 230 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز