تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :
مواد لازم
پنیر چدار خرد کرده................2 پیمانه
کره....................یکچهارم پیمانه
آرد سبوسدار...................یکچهارم پیمانه
نمک........................یکدوم قاشق چایخوری
پودر سیر.......................یکچهارم قاشق چایخوری
شیر یا آب.................1 تا 2 قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
املت مرغ
روش تهیه
پنیر، کره، آرد، نمک و پودر سیر را در دستگاه غذاساز بریزید. آنگاه 1 قاشق سوپخوری از شیر یا آب به آن بیفزایید تا خمیر شود. اگر خمیر تشکیل نشد، 1 قاشق دیگر آب یا شیر اضافه کنید.
روی سطحی کمی آرد بپاشید. خمیر را روی آن بگذارید و به شکل توپ درآورید. سپس توپ خمیری را به چهار قسمت تقسیم کنید. هر کدام از تکههای خمیر را با دست به صورت طنابی با ضخامت حدود 1 سانتیمتر درآورید، آنها را در نایلون بپیچید و 45 تا 60 دقیقه در فریزر قرار دهید تا کمی سفت شوند.
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. روی سینی فر روغن بمالید. خمیرها را با ضخامت نیم سانتیمتر برش بزنید، آنها را در سینی قرار دهید و روی هر کدام با چنگال، سوراخی ایجاد کنید.
کراکرها را 11 تا 13 دقیقه بپزید تا کمی طلایی شوند. صبر کنید تا به طور کامل روی سینی خنک شوند. کراکرها در طول خنک شدن، باز هم تردتر میشوند.
بیشتر بخوانید:
توپهای ماهی و بلغور
سبزیجات برشته با پاستای صدفی