Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 04:46

21
اردیبهشت
املت مرغ

املت مرغ

تخم‌مرغ‌ها را خوب بزنید تا سفیده‌ها و زرده‌ها به خوبی با هم مخلوط شوند. آنگاه فلفل را بیفزایید. سپس روغن را در تابه بریزید و آن را گرم کنید. تابه را بچرخانید تا روغن تمام کف آن را بپوشاند. حالا تخم‌مرغ را در تابه بریزید و حرارت را کم کنید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

 

مواد لازم

تخم‌مرغ................4 عدد

فلفل...............به مقدار کم

روغن زیتون.............1 قاشق چایخوری

مرغ پخته و خرد کرده.............یک‌سوم پیمانه

اسفناج خرد کرده...........2 قاشق سوپخوری

 بیشتربخوانید:

فریتاتای سبزیجات

روش تهیه

تخم‌مرغ‌ها را خوب بزنید تا سفیده‌ها و زرده‌ها به خوبی با هم مخلوط شوند. آنگاه فلفل را بیفزایید. سپس روغن را در تابه بریزید و آن را گرم کنید. تابه را بچرخانید تا روغن تمام کف آن را بپوشاند. حالا تخم‌مرغ را در تابه بریزید و حرارت را کم کنید. تابه را بچرخانید تا تخم‌مرغ تمام کف تابه را بپوشاند. با کفگیر، به آرامی تخم‌مرغ را از لبه‌ها به مرکز تابه هدایت کنید تا تخم‌مرغ به خوبی بپزد. مرغ را قبل از افزودن به املت، کمی گرم کنید. اکنون مرغ را همراه با اسفناج، بر روی نیمی از املت بریزید و 30 ثانیه حرارت دهید. آنگاه نیمه دیگر املت را بر روی مواد تا کنید و 30 ثانیه یا 1 دقیقه دیگر حرارت دهید.

بیشتربخوانید:

سوپ تره فرنگی + طرز تهیه

 

 

یادآوری

در صورت تمایل می‌توانید مقداری پنیر در مواد داخل املت بریزید.

 شما می‌توانید از سبزی‌های دیگر مانند تره و جعفری نیز در تهیه املت استفاده نمایید.

 

برچسب ها: غذای کودک، آموزش آشپزی تعداد بازديد: 266 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز