Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 15:18

11
خرداد
پوره سیب اسفناج و براکلی

پوره سیب اسفناج و براکلی

سیب و براکلی را 7 دقیقه بخارپز کنید. آنگاه اسفناج را روی سیب و براکلی بریزید، در ظرف را بگذارید و 2 دقیقه دیگر بخارپز کنید. حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود. تمام مواد را به مخلوط‌کن یا دستگاه غذاساز منتقل کنید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

 

مواد لازم

سیب خرد کرده................. 3عدد

براکلی خرد کرده............. 1 پیمانه

اسفناج خرد کرده................ 1 پیمانه

 بیشتربخوانید:

پوره عدس قرمز؛ هم رنگش عالیه هم طعمش!

 

روش تهیه

سیب و براکلی را 7 دقیقه بخارپز کنید. آنگاه اسفناج را روی سیب و براکلی بریزید، در ظرف را بگذارید و 2 دقیقه دیگر بخارپز کنید. حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود. تمام مواد را به مخلوط‌کن یا دستگاه غذاساز منتقل کنید و 1 تا 2 دقیقه پوره نمایید. مقداری شیر مادر یا آب به آن بیفزایید تا به غلظت مورد نظر دست پیدا کنید.

 

برچسب ها: غذای کودک، پوره، آشپزی، آموزش آشپزی، طرز تهیه تعداد بازديد: 210 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز