مواد لازم برای پوره عدس قرمز
عدس قرمز: 2 لیوان
پودر تخم گشنیز: یک قاشق مرباخوری
گشنیز تازه خرد شده: یک قاشق سوپخوری
سرکه: یک قاشق سوپخوری
آب مرغ بدون چربی: یک لیتر
تره فرنگی: 3 عدد
تخم مرغ: 4 عدد
نعنای تازه خرد شده: 2 قاشق سوپخوری
جعفری (برای تزئین): به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه پوره عدس قرمز
*عدس ها را در یک قابلمه بریزید و تره فرنگی، پودر تخم گشنیز، گشنیز تازه، نعنا، سرکه و آب مرغ را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. پس از جوش آمدن، باید به مدت 40-30 دقیقه روی حرارت ملایم نیم جوش بماند تا عدس ها پخته و آب آن کشیده شود.
*سپس فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. پس از آن به مواد آماده شده، نمک و فلفل اضافه کنید و به طور کامل مخلوط کنید.
*سپس آنها را در چهار ظرف کوچک که از قبل چرب شده بریزید. وسط آنها را خالی کنید و یک تخم مرغ بشکنید. روی ظرف فویل آلومینیوم بکشید.
*به مدت 20-15 دقیقه در فر 180 درجه سانتیگراد بگذاریم تا وقتی که تخم مرغ سفت شود. آن گاه روی غذا را با جعفری خرد شده تزئین کنید.