Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 18:35

1
خرداد
پوره مرغ

پوره مرغ

در ظرف مناسبی، مرغ، آب مرغ یا آب سبزیجات و جعفری را بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. آنگاه در ظرف را بگذارید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا 15 دقیقه به آرامی بجوشد تا مرغ خوب بپزد. آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

 

مواد لازم

سینه مرغ خرد کرده..............200 گرم

آب مرغ یا آب سبزیجات...............1 پیمانه

جعفری خرد کرده...........1 قاشق چایخوری

 بیشتربخوانید:

املت مرغ

 

 

روش تهیه

در ظرف مناسبی، مرغ، آب مرغ یا آب سبزیجات و جعفری را بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. آنگاه در ظرف را بگذارید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا 15 دقیقه به آرامی بجوشد تا مرغ خوب بپزد. آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. حالا مرغ را در مخلوط کن یا دستگاه غذاساز پوره کنید تا به غلظت مناسب برسد. در صورت نیاز، مقداری از آب مرغ یا آب به آن بیفزایید.

بیشتربخوانید:

سوپ تره فرنگی + طرز تهیه

لقمه‌های براکلی، مرغ و سیب‌زمینی

 

 

برچسب ها: غذای کودک، پوره، آموزش آشپزی، پوره مرغ، طرز تهیه تعداد بازديد: 266 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز