Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 18 اردیبهشت 1400 - 15:14

27
بهمن
پن‌کیک

پن‌کیک

در ظرف بزرگی، آرد و بیکیک‌پودر را به آرامی هم بزنید. سپس در وسط آن سوراخی ایجاد کنید و تخم‌مرغ را در آن بشکنید. آنگاه نیمی از شیر را بیفزایید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. اینک بقیه شیر را افزوده و به هم زدن ادامه دهید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

 

مواد لازم

آرد..................185 گرم

بیکینگ‌پودر..............دو و نیم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ...............            1 عدد

شیر..................200 میلی‌لیتر

روغن.............1 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

در ظرف بزرگی، آرد و بیکیک‌پودر را به آرامی هم بزنید. سپس در وسط آن سوراخی ایجاد کنید و تخم‌مرغ را در آن بشکنید. آنگاه نیمی از شیر را بیفزایید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. اینک بقیه شیر را افزوده و به هم زدن ادامه دهید. تابه بزرگ نچسبی را روی حرارت ملایم بگذارید و آن را خوب با روغن چرب کنید تا مطمئن شوید یک لایه نازک و یکنواخت روی تابه را پوشانده است. حالا با قاشق، مقداری از مخلوط برداشته و در تابه بریزید. اجازه دهید بپزد تا حباب‌هایی روی سطح آن ایجاد شود. اکنون پن‌کیک را برگردانید و طرف دیگر را هم بپزید تا طلایی شود. بقیه پن‌کیک‌ها را هم به همین ترتیب آماده کنید.

برچسب ها: پن کیک، طرز تهیه پن کیک تعداد بازديد: 204 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز